Felsökning av en Luxpro termostat

Luxpro tillverkar en mängd olika termostater för uppvärmning och nedkylning ändamål och finns att köpa av licensierade entreprenörer eller återförsäljare. Luxpro termostater innehålla funktioner som exempelvis 7 säga programmering, trådlösa sensorer, två steg uppvärmning, värmepump programmering, digital programmerbar och icke-programplanerat versioner, och värme eller cool enda alternativ. Medan de flesta termostater är relativt enkla att hantera och ganska intuitivt att programmera, kan ibland uppstå problem. Om detta händer, kan individer hitta felsökning i frågan för att vara användbar för att fastställa en möjlig lösning.

Instruktioner

•Kontrollera termostaten har makt om ansluten till ett eluttag men det fungerar inte. Kontrollera att säkringen eller kretsbrytaren. Ersätta eller återställa vid behov.

•Byt batterier i Luxpro termostaten om enheten är uppvärmning eller kylning över eller under den inställda temperaturen eller stängs inte av som förväntas. Använd de gamla batterierna som en guide för att köpa nya batterier och placera platta slutet av varje batteri mot våren i batterifacket innan du trycker den andra änden av batteriet i fast.

•Locate kontakter, som är två mässing stift ligger ovanför bokstäver på tråd terminalerna på anslutningsplatta, om enheten inte värme eller kyla som förväntat. Försiktigt pressa kontakter gentemot varandra. Använd ett suddgummi för att rengöra de enda kontakt pennor, som ligger på kretskortet.

•Flytta fläkten växla till "Auto" om fläkten körs kontinuerligt. Kontrollera temperaturen på termostaten är inställd över aktuell temperatur önskas uppvärmning och under aktuell temperatur önskas kylning.

•Kontakta en auktoriserad service professional om ovanstående steg inte löser problemet.