Felsökning av en ismaskin på Roper kylskåp av Whirlpool

Felsökning av en ismaskin på Roper kylskåp av Whirlpool

Roper kylskåpet av Whirlpool har en ismaskin inuti frysen dörren till kylskåpet som producerar is och skickar isen genom fördelaren på apparatens dörr. Onormal drift av Whirlpool ismaskin kan leda till en frånkopplad nätsladd, ice tray uppbyggd eller en misadjusted ice maker sensor bar. Du kan fixa alla dessa frågor själv och undvika dyra professionella reparationer, oavsett din ismaskin felsökning expertis.

Instruktioner

• Öppna frysen dörr på Roper kylskåp och hitta ISLÅDA. Öppna facket och undersöka insidan.

•Kontrollera fastställa apparatens nätsladd, om den is är tom och frysen inte känns kall. Sladden kan ha helt enkelt lossna från eluttaget.

•Kontrollera tunna, metall sensor bar i övre vänster i bubbelpool ismaskin bricka, om frysen är kallt men facket saknar is. Denna sensor bar måste vara i dess "låg" eller nedåt placerar för ice göras. Tryck i baren ner försiktigt att orientera det korrekt och igen börja ice produktion.

•Tydligt ut Whirlpool ismaskin bricka, om det är att vara fylld med stora bitar av is. Dessa bitar kan ha bildats över tiden och kan blockera fördelaren och inte låta någon is att resa genom dörren i din kopp. Ta bort några is bitar och se till att facket inte är överfyllda.