Felsökning av en Hoover Spin Scrub H3060

Hoover FloorMate SpinScrub H3060 är en rengöring hushållsapparat som suger, tvättar och torkar hårda golv. Denna upprätt golv renare funktioner Hoovers exklusiva rengöring formel och SpinScrub penslar som tvätta och skrubba golv från flera vinklar. Det har också en inbyggd gummiskrapa som snabbt torkar dina golv. Hoover SpinScrub kräver underhåll eller reparera varje nu och därefter, som med alla stora hushåll rensningen apparaten. Men kan du spara tid och pengar av felsökning i SpinScrub själv. Prova dessa felsökningstips för din Hoover FloorMate SpinScrub H3060.

Instruktioner

• Se till att SpinScrub är ordentligt ansluten till ett jordat eluttag om maskinen inte körs. Tvinga inte i kontakten i uttaget, om du har en tvåpolig kärl. I stället köpa en tillfällig adapter för att korrekt ansluter kontakten till det elektriska uttaget.

•Använd endast Hoover varumärke rengöring lösningar med enheten för att förhindra skumbildning. Töm smutsiga vattentanken och placera den tillbaka in i enheten, trycka fast på tanken tills du hör den klickar på plats. Detta kommer att förhindra vattenpussar bakom enheten.

•Kontrollera selector funktionsratten är direkt framför inställningen "Torr Vac" om din SpinScrub lämnar en linje av torr smuts på golvet. Tips på framsidan av enheten, lyfta munstycket upp så att det kan plocka upp stora partiklar som inte passar i gummiskrapa.

•Fyll lösningen tank och se till att den är ordentligt låst på plats om du inte kan undvara rengöringsvätska. Om verktyget SpinScrub inte är dispensering rengöring formeln, prima pumpen för att avlägsna luft från rengöringssystem följa tillverkarens instruktioner.

•Kontrollera selector funktionsratten är direkt framför inställningen "Våta Pickup" om SpinScrub inte kommer suger upp det smutsiga vattnet. Töm tanken återhämtning och kontrollera att filtret på filter och locket är korrekt installerad. Placera återhämtning tanken tillbaka in i enheten och tryck fast för att låsa den på plats.

•Töm återhämtning tank om SpinScrub sug är otillräcklig, den automatisk avstängning kan ha aktiverats. Kontrollera att filtret och locket är ren och i rätt position. Placera tankarna och munstycket i enheten och ordentligt fäst dem på plats. Kontrollera slangen dörren är ordentligt stängd när du inte använder den. Någon av dessa frågor kan orsaka SpinScrub ha erfarenhet sugning problem.

•Rengör skrubba penslar om dessa inte roterar. Vända enheten och ta bort eventuellt fångade skräp, som garn, bomull och sträng som kan bli virad runt borsten. Renare till upprätt läge och aktivera funktionsratten till inställningen "Tvätta" att få borstarna rotera. Om dessa fortfarande inte roterar, Stäng SpinScrub "Off" och koppla från enheten. Vänta en minut, plug nätsladden igen och vända enheten "På" frågar borstarna att börja rotera.