Felsökning av en extern Coach ljus som inte fungerar

Felsökning av en extern Coach ljus som inte fungerar

Ytterbelysningen ger säkerhet och belyser exteriört som landskapsarkitektur, trottoarer och uppfarter. Krånglande coach lampor minska utanför säkerhet och inbjuder skada genom att inte lysande trottoarer och entréer. Felsökning en yttre coach ljus är en enkel gör det själv hem förbättring projektet som eliminerar kostnader i samband med att anställa en elektriker. Med rätt kunskap och säkerhetsföreskrifter, kan du återställa den nattliga trygghet, säkerhet och attraktionskraft till ditt hem.

Instruktioner

•Ställ upp en stege under armaturen. Position för stegen på en sund och jämn yta.

•Kontrollera lampan i fixturen att se till att det har helt enkelt inte brunnit ut. Ibland är det svårt att säga om en glödlampa har brunnit ut bara genom att titta på den. Avgöra vilken typ av glödlampa din armatur använder och Ersätt på tillämpligt sätt. Glödlampa typer varierar mellan olika modeller. Den vanligaste typen av lampa används för coach lampor är glödande och LED lampor.

•Vrid av strömmen levererar ljuset i rutan switch eller brytare. Leta upp de monteringsskruvarna som montera armatur till väggen eller El-boxen. Ta bort de skruvar som säkrar den armatur med hjälp av en Phillips huvud eller slitsade skruvmejsel.

•Ta bort wire nötter från det gemensamma "svart eller röd," neutralt "vit" och slipade kablar "grön eller kala koppar" som ansluter armaturen till ledningarna från kopplingsdosan. Ta bort fixturen och ställ åt sidan.

•Kontrollera att kontrollera det är en elektrisk ström i junction-boxen. Separata kablar i junction-boxen så kalt inte är röra och vända på strömmen. Testa kablarna för ström med en spänning mätare. Kontakta gemensamma med en av spänning mätaren sonder medan du samtidigt kontaktar neutrala eller malda med andra sond. Beroende på vilken typ av spänning mäter du använder, kommer det tändas eller registrera spänningen på en mätare. Om den elektriska strömmen registrerar på spänning mätaren, finns det ett internt problem med fixturen. Ersätta fixturen för att lösa problemet. Om det inte är en elektrisk ström, kan det betyda en dålig strömbrytare, brytare, tråd eller wire anslutning. Om du inte har stor erfarenhet av elektriska ledningar, anlita en elektriker att spåra problemet.

Tips & varningar

  • För tränare armaturer utrustade med fotocell, tillämpa en bit eltejp till aktivera armaturen. Om armaturen inte aktiveras har fotocellen gått dåligt.
  • För fixturer utrustade med rörelsedetektor, placera växeln på sidan av fixtur till testläge för att felsöka problemet.
  • Ytterst försiktig när arbetar runt El.