Felsökning av en Amana uppvärmning & luftkonditioneringen

Amana värme- och kylsystem ansluter från utsidan av ditt hem för att ge en konsekvent temperatur baserat på din termostat programinställningar. Medan interna problem med uppvärmning och kylning system kräver hjälp av en professionell Amana tekniker att rätta till problemet, kan du utföra grundläggande uppgifter för att upprätthålla och åtgärda mindre problem med maskinen. En årlig inspektion föreslås för att hålla din värme och kylsystem effektiv drift under hela året.

Instruktioner

•Ta bort leverans och retur register på av systemet för att kontrollera för damm uppbyggd. Om det finns en stor mängd damm i systemet, måste en professionell anropas för att rengöra av systemet.

•Byt ut filtret ligger av fläkten skåp med ett nytt media filter. Filtret eliminerar allergener från luften, och med tiden minskar i skydd som damm ackumuleras på filtret. Ta bort och ersätta filtret med en ny varje månad för att upprätthålla ren luft.

•Vrid av strömmen till av systemet genom att inaktivera kraften i ditt hem brytare och vakuum skräp från den externa enheten med en dammsugare med en pensel verktyg att få mellan ventilerna.

•Tydligt ut spolen med rinnande vatten för att avlägsna utanför skräp från enheten. Vattnet kommer att vara klar när spolen är helt ren.

•Flip circuit breaker switch till makten av systemet igen.