Fåglar som pollinerar rosor

Fåglar är viktiga för pollineringen av rosor, som de ofta äter rosenblad eller nypon. När fåglarna flyttar från en blomma till nästa, sprider de pollen, som pollinerar växterna. Fåglarna också konsumera blomfrön och sprida dem när de passerar genom deras mag skrifter. Många olika typer av fåglar lockas till rosor på grund av deras doft och färg.

Cedar Sidensvansar

Cedar Sidensvansar hjälper pollinera olika steg sorter, som äta nypon och rosenblad. Denna fågel växer upp till 8 inches lång och är grå-brun med svart ansikte. Cedar Sidensvansar bor i Kanada och de södra, centrala, nordöstra och nordvästra regionerna i USA.

Norra kardinal

Nordligt kardinal gillar också äta nypon och kronblad, som hjälper till i pollinering och utsäde spridning för växterna. Norra cardinals är kända för deras klarröd färg. Honorna, men är faktiskt tan till brun färg med lite rött på sina vingar. Norra cardinals har också stor, kraftfull näbb som hjälper dem att äta insekter och maskar förutom frön och frukter.

Amerikanska Robin

Den amerikanska robin är en annan vanlig fågel som är attraherad av rosor. Denna fågel är finns över hela Nordamerika under sommarmånaderna, men huvuden söder för vintern, som många andra flyttfåglar. Robins är brun till svart och har vita ringar runt ögonen. De är sannolikt mest känd för sina ljusa blå ägg och glada sång som hörs i den tidiga morgonen och ofta i början av våren.

Grosbeak

Grosbeak är en typ av fågel de Bon i USA, men flyttar till centralamerikanska och Mexiko under de kalla vintermånaderna. Dessa fåglar har stora räkningar som hjälper dem att äta insekter, larver och frukter, frön och nypon. De är oftast svart och vitt och kan ha röda kistor.