Exempel på skåp Refacing

Innan man överväger skåp refacing, inspektera strukturella och design integriteten för din befintliga skåp. Refacing behandlar endast kosmetiska frågor så befintliga skevhet, flytta eller dåligt fungerande skåp kommer inte att åtgärdas med ett refacing jobb. ÖRORD skåp som är funktionella och robusta men behöver ett nytt och fräscht utseende.

Styv Thermofoils

Stela thermofoils, eller RTFs, är ett syntetiskt material som används för att täcka skåp som har utformats för att likna äkta trä. Eftersom det är syntetiska, är det billigare än en äkta träfanér. En fördel med RTF faner är att de kommer i många olika stilar, inklusive välvd eller domkyrkan dörrar och upp panelen mönster. Dock RTF färger och ytbehandlingar är begränsade och görs i allmänhet att efterlikna äkta trägolv skåp. Styv thermofoil faner mögel över befintliga skåpdörrar och fästas med lim eller naglar. När du använder RTF, noggrant fylla i några spik hål och överväga att använda gjutning för en mer färdig look. En nybörjare kan installera RTFs men många upphandlande företag kommer att göra arbetet i två till fyra dagar.

Måla om

Måla om befintliga trä skåp för en hemmafixare billig refacing alternativet. Många skåp 20-30 år sedan är mer solitt konstruerade och hållbara än sina moderna motsvarigheter som gör fordonsreparationslackering ett smart alternativ. Om du vill måla om, ta bort alla dörrar och hårdvara. Använd sandpapper för att skura upp ytan så att färgen ska fästa bättre. För skåp med flera lager färg kan det vara nödvändigt att använda ett färgborttagningsmedel innan ett nytt lager. Torka med en fuktig trasa efter slipning och tillämpa två även lager av färg, så att det första lagret torka helt innan du använder andra. Tillbaka dörrar och gångjärn och lägga till ny maskinvara för ett nytt utseende. Färgen kommer att täcka upp eventuella avvikelser eller skråmor och repor i trä skapar en uppdaterad och rena look i köket.

Wood fanér

Som RTF följs trä faner direkt prepped skåpdörrar. Trä faner är självhäftande ark av sanna lövträ som allmänt ser mer realistiskt nära än RTF. Ytbehandlingar inkluderar lönn, körsbär, Björk, valnöt och nästan alla andra trä önskas. Räkna med att betala 10 till 25 procent mer för riktigt trä faner än RTF laminat. Eftersom träfanér är en större investering än enkel rekonditionering eller även plast Laminat, kan installationen bäst lämnas till näringsidkaren. Om du vill installera det på din egen, behandla skåp med ett avfettningsmedel att säkerställa korrekt vidhäftning och mäta noggrant innan styckning eller tillämpning.