Europeiska Linden Tree Beskrivning

Den europeiska linden trädet är ett lövfällande träd som huvudsakligen återfinns i Nordamerika och Europa, särskilt Nederländerna. Det definieras av lågt hängande grenar, slät stam och doftande Blom som visas varje vår och sommar. Tillsammans med den linden pittoreska utseende, trädet kan användas för ett antal medicinska ändamål och kan locka till sig en mängd insekter intresserade av dess årliga blommar.

Lämnar

Bladen på trädet linden finns vanligtvis i två rader med varje blad att vara var som helst från 2 till 4 inches lång. De är igenkända av deras långa, spetsiga spets och rundade hjärta form. Bladet själv är skarpa och saw-toothed utseende, mörkgröna på ovansidan och ljusa undersidan. Den amerikanska versionen av bladet är lite mindre i storlek, men har samma egenskaper.

Bark

Barken på trädet Europeiska linden är oftast släta och grå, med fåror som utvecklas som de träd åldrarna. Kvistar är brun och hårlösa. Barken på trädet linden är faktiskt ganska användbart som ett homeopatiskt medel att behandla sådana sjukdomar som njursten, gikt stenar och kranskärlssjukdom, enligt alla Bulgarien virtuella Guide.

Frukt

Den europeiska linden trädet bär frukt i slutet av våren och försommaren varje år, och denna frukt kan få upp till en fjärdedel tum i diameter. Det blommar ur en stam som visas av den övre delen av bladet. När det blommar, kan det ge en doftande nektar lukt. Blossom är en ört som kan sänka blodtrycket, förmå avkoppling och hjälpa dem som lider av lindriga former av högt blodtryck.

Utseende

Den europeiska linden trädet kan växa upp till 70 fot i höjd, och när det växer, det tar på en ökande pyramid-krona typ av form. Trädets grenar växer ut full från basen, och som du får närmare till toppen av trädet, grenarna blir kortare, att skapa ett slags paraply-typ dimension.

Insekter och honung

På grund av doften trädets blommor producerar under våren och sommaren, är den europeiska linden trädet ett populärt tillhåll för insekter som bin och fjärilar. I själva verket producerar trädet honung som värderas helt för användning inom områden som likör och medicin. Honung och linden te kan också motverka förkylningar.