Ersätta en skjutlucka på skärmen

Ersätta en skjutlucka på skärmen

Att ta bort den gamla dörren

Ersätter en skärm i dörren eller hela dörren måste ta dörren utanför banan och utanför dörren församlingen. Dessa dörrar är normalt gjorda av aluminium och de kan böja och bryta ganska lätt, så man måste vara försiktig när du tar bort dem. Det finns två spänningar skruvar på undersidan sidor av dörren. De måste lossas för att lyfta upp hjulen att flyttar dörren längs spåret. När skruvarna lossas kan en platt skruvmejsel sättas in under dörren att lyfta hjulen upp ännu mer. Den nedre kanten av dörren kan dras rakt över spåret. Sedan kan dörren bara flyttas bort och drog ur det översta spåret.

Att hitta rätt dörren

Inte alla skjutdörrar i skärmen är desamma. Köpa en skärm dörr gjorda av samma tillverkare som hela församlingen. Försök att matcha gamla dörren perfekt, om du kan hitta modellnummer eller har fortfarande ursprungliga installationsinstruktionerna, ta dem med dig till affären. Problemet är att alla tillverkare gör olika lås och dörren stängs inte korrekt om det inte stämmer med den hela dörr församlingen. Om du kan ersätta den gamla dörren med samma exakta modell än köpa en icke låsning glasdörren. Det kommer helt enkelt dra över på ramen, men du kommer inte att kunna spärr det eller låsa det stängde.

Installera nya dörren

När sätta i nya dörren, kontrollera att du har handtagen mot utsidan av öppningen. Låg dörren på golvet och se till att spänningen skruvarna i botten är lös. Detta gör att du kan få dörren över spåret. Tilt dörren så du kan sätta upp i första och sedan lyfta den så högt som du kan inne i spår och försöka skapa botten. Om du inte kan få i botten på detta sätt, använda en platt skruvmejsel på framhjulet, trycka den. Lade fram i och sedan flytta till bakhjulet. När du har dörren i spåret, dra åt skruvarna för spänning till lägre hjulen därmed hålla dörren från att hoppa ur spåret. Vissa dörrar ha skruvar på de övre hörnen som används för att utjämna dörren. Om din dörr inte kommer att glida fram och tillbaka lätt, justera en eller båda av skruvarna på toppen.