Enkla sätt att vatten hängande växter

Enkla sätt att vatten hängande växter

Hängande växter tenderar att torka ut snabbt, särskilt under varm väderlek. Detta beror på att roten typiska små bollar i lövverket av hängande växter. De behöver vattnas så ofta som två eller tre gånger om dagen under sommarmånaderna. Detta behöver dock inte vara en knepig uppgift när det finns flera enkla sätt att vatten hängande växter.

Remskiva metod

Med en trissa gör vattning dina hängande växter lätt, och det är inte svårt att köra. Avbryta anläggningen av en stark sladd som ska köra genom en krok i taket. Knyt den andra änden av sladden till en andra krok om halvvägs upp en angränsande vägg. Knyta upp detta när växten behöver vattnas och sänka ner den i en hink med vatten. Sänk planter ungefär tre fjärdedelar av sätt, och ta hand inte att få bladverk våt. Kan anläggningen för att bo i vattnet tills toppen av marken är fuktig och sedan dra tillbaka upp på plats. Fäst änden av sladden till den andra kroken och upprepa varje gång din växt behöver vatten.

Trollspö metod

En annan lätt väg till vatten hängande växter är att använda en spray trollstav bifogas en trädgårdsslang. Du kan köpa spray wand bilagor på byggvaruhus. Med den här metoden kan du lämna anläggningen på plats och ändå nå marken, även när växten hänger högre än huvudet. Kontrollera att planter ligger i ett område där det kan dränera utan att orsaka skador på något under. Denna metod passar bäst för utomhus växter, men kan användas inomhus om golv under växten skyddas.

Plåtburk metod

Slå två små hål i sidorna av en liten plåtburk. Typen används för att hålla enstaka portioner av fruktjuice fungerar bra för små anläggningar. Större växter kan kräva en större kan, eller kan du behöva lägga till vatten oftare. Se till att burken har rengjorts grundligt innan du använder den till vatten hängande växter. Fyll burken med vatten, medan du använder fingrarna för att täcka hålen. Placera snabbt kan smutsa av planter. Vattnet kommer att flöda i marken lite i taget och hålla växten hydratiserade. Om du tycker att anläggningen fortfarande inte är får tillräckligt med vatten, punsch en extra hål eller två tills du hittar rätt balans.