Enkla sätt att rengöra Silver metall smycken

Enkla sätt att rengöra Silver metall smycken

Silver metall smycken är attraktiva och hållbara men kommer blivit skadat när den utsätts för fukt. Gamla, försummade bitar av silver smycken kan se nästan svart om Matt har tillåtits att bygga upp. Det finns dock sätt att rengöra smycken som snabbt kommer att återställa det till sin forna glans. Om du inte vill använda silver dipp och pastor, som innehåller starka kemikalier, följa några steg med naturliga metoder för samma resultat.

Salt och folie rengöring

Salt och folie städmetod kräver aluminiumfolie, salt, varmvatten, en mjuk trasa och en liten skål. Fyll ungefär hälften av skålen med vatten, tillsätt ett par matskedar salt och låt den lösas upp. Placera ett ark aluminiumfolie på botten av skålen. Placera din silversmycken i vattnet och flytta skålen försiktigt att skapa rörelse. Kombinationen av aluminium och salt fungerar som en magnet och drar vanära av silver. Efter att ha lämnat smycken i blandningen i några minuter, ta bort stycke, skölj den under rinnande vatten och torka med mjuk trasa.

Tandkräm rengöring

Tandkräm är oerhört effektiva vid rengöring silver metall smycken. Du behöver en mjuk trasa, en liten skål, vatten, vanligt vit tandkräm och mjuk borste tandborste. Först, ge smycken en bra torka med trasa för att ta så mycket av Matt ut som möjligt. Placera en liten mängd tandkräm i skålen. Doppa smycken i pasta och arbeta på Matt med trasan eller tandborste, använder linjära rörelser. Skölj smycken under kallt vatten och torka den, att se till att du tar bort alla spår av pasta. Buff bitar med en mjuk, torr trasa för optimal glans.

Bakpulver rengöring

Kombinera bakpulver med vatten bildar en giftfritt pasta som är effektiva vid rengöring silversmycken. Du kommer behöver också en ren, fuktig svamp och en mjuk trasa. Doppa svampen i pasta och gnugga försiktigt på silver. Lämna pastan på för så länge du vill--ju längre desto bättre. Spola pastan med varmt vatten och torka smycken med trasan.