Enkla sätt att rengöra en trädgård badkar

En trädgård badkar kan ge en utmaning när det gäller rengöring. Trädgård bad finns stora och djupa, och de ligger ofta i ett badrum hörn. Det gör det svårt att nå alla områden i badkaret att rengöra, men det finns sätt att göra det mycket lättare.

Beredning

Samla de verktyg du behöver är det första steget. En ovärderlig punkt är en löstagbar Dusch munstycke eller en kran bifogad som sprutar vatten. Välj en flytande, inte ett kornigt, renare att rengöra ditt badkar. Göra en hemmagjord renare genom att fylla en sprayflaska med lika delar vinäger och varmt vatten, plus några teskedar av ammoniak. Du behöver också en microfiber handduk och en mopp.

Lätt rengöring

Spraya hela badkaret ner med lösningen av ditt val. Låt det sitta i några minuter att penetrera tvålrester och smuts. Om badkaret inte är mycket smutsigt, ska du kunna helt enkelt skölja ur det med en dusch kvarstad.

Heavy Duty rengöring

Om din trädgård badkar har en ring av tvålrester, eller barnen har spelat i det med bad-tid finger färg, måste du skrubba badkaret. Använda en mopp för att rengöra badkaret noggrant från topp till botten. moppen kan du nå svåra att nå områden. Skölj noga med dusch kvarstad.

Torkning och polering

Många badkar och trädgård badkar torrt med vattenfläckar som kan göra dem ser fortfarande smutsig efter att de har rengjorts. Vira en microfiber handduk runt den moppen huvud och använda den för att torka och polera din trädgård badkar.