Enkelt sätt att ta bort rost säkert

Det finns många enkla sätt att ta bort rost säkert. Rust är en kemisk reaktion som kallas oxidation som skapar järnoxid. Rust visas som rödbruna fläckar och uppstår när syre och vatten blandas. I hemmet, rost oftast former på grund av vårdslöshet. Något, har som en trädgård verktyg eller gräsmatta möbel, utelämnats i det fuktiga vädret under en viss tidsperiod. Fånga rost tidigt och ta bort det innan det orsakar mer skada.

Ättika eller citronsaft

Vinäger eller citron är ett enkelt sätt att ta bort rost säkert. Deras naturliga syror är giftfritt och säkra för miljön. Tolman Guide till hållbar livsstil rekommenderar blötläggning dina objekt i outspädd ättika eller citronsaft att få bort rost. Det kommer att fungera i någon metall.

Potatis

Ta bort rost lätt med potatis. Michigan State University förlängning hem reparation och nyhetsbrevet säger att en skalad potatis doppad i en milt slipande som bakpulver eller salt fungerar väl i att ta bort rost från tennföremålen.

Aluminiumfolie

Hitta utbyggnaden av aluminiumfolie i ditt kök. Slita av en pjäs om en fot lång och deformationszoner det till en lös boll så att den blanka sidan är vänd utåt. Gnugga det raskt över rostfläckar på stötfångare bil eller andra chrome som golf club axlar.

Stålborste

En gammal gammaldags stålborste är ett enkelt sätt att ta bort rost säkert. Ljus rost kan tas bort med en stålborste som är gjord för manuell användning. Du kan också underlätta detta projekt genom att köpa tråd borste bilagor för elverktyg som en borr. Anställa korrekta säkerhetsåtgärder när du använder borstar och elverktyg. Använd skyddsglasögon och skyddshandskar.

Säkert och enkelt Nonacid rost Remover

Ultra en säkraste Rust Remover är giftfritt, biologiskt nedbrytbara och innehåller inga syror eller andra farliga ingredienser. Denna produkt inte bara bort rost lätt men det håller den från att komma tillbaka upp till en månad. Ta bort rost från metall, plast och andra material.Bara skölj objektet och ta bort alla partiklar och doppa den i Ultra en säkraste Rust Remover. Efter 20 minuter, kontrollerar du om rost bort helt, objekt kan kräva upprepade behandlingar. När rosten avlägsnas helt, skölj objektet med vatten.