Enkelt sätt att bygga en ledstång på ett däck

Enkelt sätt att bygga en ledstång på ett däck

Däcken måste ledstänger för användarsäkerhet och ge däcket ett snyggare utseende. Du kan hyra en professionell för att installera din handledare, men en husägare med bra handyman kompetens kan göra jobbet själv. Enkel konstruktionsmetoder och lite tid och ansträngning från din sida kan skapa en sund och attraktiv ledstång för att komplettera dina däck.

Inlägg

Att säkra inlägget på däck innan du installerar de andra delarna av räcke ger bästa resultat. Du placera inlägg på varje däck hörn och med mellanrum ca 8 fot. En variant innebär att inlägg på båda sidor av hörnen, se inlägg kvar mer än 4 fötter isär. En enkel metod att säkra inlägg kräver stansning varje inlägg så att det passar in i en nisch som skär i däcket. Använda vagnsbultar för att fästa inlägg till däck reglarna skapar en stark koppling.

Enhet

Fästa rälerna till inlägg individuellt är möjligt, men montering av räcken och spindlar tillsammans och sedan placera den färdiga enheten mellan stolparna gör en enklare konstruktion metod. Spindlar, de vertikala medlemmar som fyller ut det tomma utrymmet mellan botten och toppen räcke, lägga till stöd och ge däcket ett mer raffinerat utseende. Mäta mellan inlägg ger du rätt längd av räcken, då du skär trä och låg styrelser på däck och bifoga spindlarna. Typiska avstånd för 2-av-2-tums spindlar är ungefär 5 1/2 inches isär.

Efterbehandling

Ställa in de färdiga räcke enheterna mellan stolparna avslutar den största delen av bygga däck ledstången. Att placera två block av trä under räcket som du ansluter den till inlägget kommer att hålla räcket stabil medan du arbetar. Anslut botten järnväg och den övre skenan till inlägget med skruvar drivande i vinkel. Du avslutar ledstången, placera caps över varje inlägg och säkra dem med skruv eller spik.

Trappor

Installationen av stair räcken, går om dina däck behöver dem, vanligtvis smidigare när du bifogar inlägg och spindlar individuellt snarare än i monterade enheter. Stair räcken kräver också en annan typ av virke än däck ledstänger, vilket gör det lättare att greppa räcket som man förhandla trappan. De flesta träden återförsäljare bör göra detta speciella bestånd.

Tips

Vissa lokala byggnormer har särskilda krav eller begränsningar för fästa ledstången inlägg till däck. Kontrollera alltid med din byggnad tjänstemän innan du påbörjar någon konstruktion. Klipper ut post skårorna med en cirkelsåg snabbar upp processen. Fylla den nisch delen av däck med konstruktion lim innan du installerar det v-form inlägget för att bidra till att säkra anslutningen.