Engelska Valnöt träd Information

Engelska valnötsträd förse världen med kommersiella valnötter. Det finns fysiska egenskaper, habitat och vanliga sjukdomar som drabbar trädet.

Historia

Det svenska valnötsträdet påbörjar från den persiska valnöt, som odlas av grekerna och betalas ut runt om i Europa av romarna. Franciscan munkar förde engelska Valnöt till Kalifornien under 1800-talet.

Lämnar

Engelska valnötsträd har en förening blad, vilket innebär en stam ansluter flera små blad tillsammans, bilda ett stort blad. Engelska valnötter har ett enda löv på toppen och tre blad i fallande storlek på vardera sidan om stammen.

Tillväxt

Engelska valnötsträd når en maximal höjd på 60 fot efter 20 år av tillväxt. Den blommar i mitten av våren, växer i hela våren och sommaren och förlorar sina löv på hösten utan att vända färger.

Klimat

Engelska valnötsträd kräva klimat med minst 190 dagar fria från frost, 28 till 45 inches regn per år och gott om tillgång till solsken.

Sjukdomar och skadedjur

Engelska valnötsträd behandla sjukdomar och skadedjur, inklusive ekorrar, larvaen av valnöt skalet fluga och codling moth, bladlöss, leaf-chewing larver, crown röta, valnöt mjöldagg, ändringar (virus), och skala.