En lista över hushållens Staples

En lista över hushållens Staples

Att hålla skåp och skåp fyllt med staples eliminerar sista minuten resor till butiken för artiklar du missar. Detta kan hända mitt mjöl förberedelse, när du inser att du av socker, eller när ett barn faller samtidigt som du spelar på gården och du inte har bandage. Inspektera varje rum i ditt hus och skapa en måste-ha lista över objekt att stanna beredda och täcka grunderna.

Badrum

Badrum staples inkluderar objekt du behöver varje dag och objekt för nödsituationer. Vardagliga staples inkluderar en riklig tillförsel av toalettpapper, ansiktsservetter och pappershanddukar för snabb ren ups av ytor och till torra händer. Hålla ett första hjälpen kit i en låda eller skåp, fyllt med plåster, tvättsprit, en septisk pinne och antiseptisk att rengöra mindre skär och skrapsår. Ytterligare hälsorelaterade staples för badrummet finns en termometer för vuxna och en för spädbarn och småbarn om du har små barn, vuxna och baby aspirin, tillsammans med hosta och förkylning rättsmedel som sirap och piller. Beståndet skåp under diskbänken med allrengöringsmedel spraya rengöringsmedel och skur städare och svampar. Placera en kolv i hörnet av skåpet vid stannade upp toalett.

Kök

Beståndet ditt köksskåp och skafferi med objekt som du använder för typer av måltider du vanligen förbereder och minska antalet resor till mataffären. Hålla ett gott utbud av mjöl, pasta, majsmjöl, linser och bönor i skafferiet. Beståndet skåp och krydda rack med salt, peppar, socker och kryddor som du använder ofta. Till exempel Behåll en burk av italienska örter för såser och pastarätter, en burk paprika och cayennepeppar om du gillar kryddstark mat, och en burk med kinesiska fem kryddor för asiatiska måltider. Bakning staples inkluderar bakpulver, brunt socker, vanilj, kanel och muskot. Worchershire sås, vinäger, ketchup, majonnäs och senap är krydda häftklamrar att lagra i skafferi eller kylskåp. Konserverade poster att hålla i handen ingår kycklingbuljong, konserverade tomater och tomatsås pasta, tonfisk, jordnötssmör och konserverade soppor.

Sovrum

Det finns också måste objekt för sovrummet. Vid ett strömavbrott, alltid hålla en tillgång på ljus, matcher, batterier och en ficklampa i ett nattduksbord eller byrå låda. En extra uppsättning nycklar för huset och bilen är också bra att hålla i ett sovrum. Om en brand händer på natten eller det finns en väderrelaterade katastrof, kanske du inte kan nå en gemensam plats för nycklar, som en köksbänk.

Tvätt och rengöring leveranser skåp

Blekmedel, pulveriserad cleanser, bakpulver, glasrengöringsmedel och spray Desinficerande rengöringsmedel är måsten för daglig städning. Rengöringsmedel för diskhon och automatiska diskmaskin, svampar och skur pads för kastruller bör lagerförs och lagras under diskbänken. Hushållspapper, en bunt med tidningar och svampar kan lagras i kök skafferi eller skåp, i tvättstugan eller i garaget. Lagra tvätt staples såsom i pulverform eller flytande tvättmedel, blekmedel, sköljmedel och torktumlare ark i tvättstugan eller så nära till tvättmaskin och torktumlare som möjligt. Kontrollera halten av flaskor efter användning att hålla reda på när det är dags att fylla på ditt lager.