En choklad överföringsmetod av kaka utsmyckning

En choklad överföringsmetod av kaka utsmyckning

Choklad överföringar är tryckt acetat ark som är präglade med mönster gjorda av karamellfärg. Mönster kan vara mycket intrikat och innehåller ofta guld och silver förgyllning, samt färger. Sprida överföring arket med smält choklad, och låt det torka. När du skala tillbaka bladet acetat, överförs designen till choklad. Du kan sedan använda choklad ark för en rad ändamål, till exempel choklad lockar för att dekorera desserter och kakor, inslagning kakor eller förbättra hemlagad godis.

Typer av choklad

När du använder överföring ark, är det bäst att inte använda fin kvalitet äta choklad. Detta är eftersom det innehåller för hög andel kakaotorrsubstans, vilket gör det sannolikt att spricka och dela eftersom den sprids över överföra. De bästa materialen att använda är candy beläggning eller gjuta choklad. Dessa innehåller en hög andel av vegetabilisk olja, vilket gör dem lätt att smälta och sprida och mer flexibla när det är torrt. Dessa praliner kommer ofta i form av små droppar som gör dem lätta att mäta exakt. Alternativt kan du använda kvalitet äta choklad, men dämpa det före användning.

Temperering choklad

Härdning är en process som omfattar uppvärmning choklad till en viss temperatur. Anlöpning ger chokladen en blank yta och hårdare konsistens, vilket gör det lättare att arbeta med. Ohärdat choklad går mjukt och kornig gång smälte och kan gå randig en gång anges. För att temperera choklad, smält två tredjedelar av antalet försiktigt i en mikrovågsugn. Kontrollera temperaturen med en termometer för mat; den bör nå mer än 115 grader Fahrenheit. Hacka den återstående tredjedelen i små bitar och rör ner dem i den smälta chokladen. Detta kommer sval chokladen till rätt temperatur, som bör vara mer än 88 grader Fahrenheit för mörk choklad och 84 grader Fahrenheit för mjölk eller vit choklad.

Med hjälp av överföringen

Sprida överföringen på en ren arbetsyta. Sked lite choklad i mitten av arket, och arbeta den snabbt över bladet med en spatel, att hålla lagret så tunn som möjligt. Sprida sig ända upp till kanten och lite mer. Låt chokladen att stelna något, då skär den i former med en kniv eller fräs. Om formerna inte skära rent, låt chokladen att stelna lite mer. Låt stelna helt innan du tar bort från bladet stöd och hjälp.

Dekorera med överföringar

När överföringen formerna är hård, använda dem för att dekorera tårtor står dem upprätt i smörkräm eller fast dem vid sidan av moset med smör grädde eller avfrostning. Göra olika former med cookie fräsar och stå dem upprätt i glasyr ovanpå muffins. Det är också möjligt att Linda kakor i överförda choklad till en sofistikerad middag part efterrätt. Sprid lite smörkräm runt sidorna av kakan att agera som klister. Använd två överföring ark, varje styckningsdel till rätt längd att linda runt en halv kaka. Chokladen är fortfarande ganska mjuk, lyft varje blad i sin tur och tryck försiktigt runt tårtan innan peeling stöd bort.