Elliptisk fönsterbehandlingar

En elliptisk fönster är en typ av välvda fönster. Som hälften av en ellips form är dessa fönster bredare än hälften av deras höjd. Elliptisk windows finns vanligen på fönster och dörröppningar och ge extra ljus och arkitektoniskt intresse. När beslut fattas om rätt typ av fönsterbehandlingar för dem, anser din befintliga inredning.

Glas Film

Gälla dina fönsterglas dekorativ fönsterfilm. Använda icke-vidhäftande, som kommer i en mängd attraktiva texturer och modeller. Dekorativa filmen tillåter ljuset att passera genom glaset, men också ger dig en nivå av integritet. Välj ett enkelt mönster eller struktur som liknar Etsat glas, som inte kommer att förringa den naturliga skönheten i dina fönster design. Material kan kapas för att passa ditt fönster exakta storlek och form.

Aktre språnget

Skapa veckat aktre språnget för ditt elliptiska fönster, med vit, beige eller blå genomskinligt polyestertyg. Koppla panelerna till en flexibel gardinstång. Eller hänga två långa paneler av vita broderade ren tyg på en flexibel stav för en enkel fönster behandling som kommer att visa upp formen välvda fönster fördriva tiden tillåt flödet av ljus in i rummet. Skapa smal slips-backs ut matchande broderade tyg, att hålla gardinerna igen under dagtid.

Roman Shades

Skapa din egen roman nyanser med en välvd topp för ditt elliptiska fönster, eller har dem anpassade gjorde. Använda en flexibel gardinstång för att skapa formen av en ellips att förankra din nyanser på toppen av bågen. Välja en platt romerska design och göra dem av ljusa färgade tyg som övermanna skönheten i dina fönster. Överväga en blek blå siden tyg eller en romantisk toile chintz, med vit bakgrund och ljus blått tryck. Skapa nyanserna så de kommer att samlas på basen av bågen när de är upp.

Vaxkakor och blockerare

Välja honeycomb nyanser, som kan skäras till exakta formen på ditt elliptiska fönster. Dessa nyanser är gjorda av ogenomskinlig celler som fånga luft. De kommer att hjälpa isolera ditt hem i sommar och vinter, flödet av ljus och ge sekretess. Välj två separata honeycomb mörkar, en för fönstret elliptiska och en annan för den nedre delen av fönstret, eller en enda honeycomb nyans för hela fönstret. En annan möjlighet är att placera en vit fönster-blockerare i elliptiska fönster utrymmet. Block skär kommer att öka utrymmet som fönster, men de kommer också att förhindra någon ljus från att komma genom glaset.