Ekologisk Bug Spray för krukväxter

Ekologisk Bug Spray för krukväxter

Insekt infestationer angripa krukväxter, betonar växterna. Vänster obehandlade, insekt infestationer kan spridas till andra växter. Hålla krukväxter friska och felfri med naturliga, ekologiska råvaror. Enkla ingredienser, såsom kryddig chilipeppar, stickande vitlök, bitter neem och grundläggande såpa eller olja lösningar, hjälpa kontroll fungal infektioner och infestationer av mjuk arbetsföra insekter.

Vitlök och Chili

Vitlök och chili, blandas, gör krukväxter en ovälkommen miljö för många insekter. För att behandla insekters angrepp på krukväxter, blandning 1 organiska vitlöksklyfta och 1 organiska chilipeppar tillsammans i en matberedare. Lägg pastan i 1 qt. vatten och skaka väl. Spraya båda sidor av blad, stjälkar och blommor. Gör en ekologisk svamp spray med vitlökspulver och vatten. Blanda 2 msk ekologisk vitlökspulver i vatten och spraya infekterade krukväxter.

Neem

Nimträd kommer från Indien. Naturligt har förekommande föreningar i löven anti-svamp, anti-bakteriell och insektsdödande egenskaper. Enligt Colorado State University stannar neem fröolja utvecklingen av larv och tillväxt som påverkar den reproduktiva cykeln. Neem olja fungerar väl till kontroll vit fluga. Använda 2 msk pulver neem frön eller neem fröolja utspätt i en qt. vatten för att göra ett allrengöringsmedel, organiska bugg, svamp- och bakteriella spray för krukväxter.

Tvål och olja

Enkel tvål och vatten dödar och avskräcker insekter på krukväxter. En ekologisk tvål spraya att använda ekologiska diskmedel. Blanda 3 msk av tvål i en gallon luke varma vatten. Blanda väl och häll lösningen i en sprayflaska. Spraya på blad och stjälkar med tvål spray. Olja rockar insekter, kväva dem. Blanda ihop 1 dl vatten med 1 kopp olja och en msk av ekologiska diskmedel. Spray växter angripna av bladlöss och andra insekter.

Naturlig insekt kontroll

Naturliga ingredienser arbete men de tenderar att ta längre tid än kemiska insektsmedel. Kolla krukväxter regelbundet efter tecken på angrepp. De flesta insekter är synliga och kan plockas enkelt som de visas. Tvätta växter i diskhon eller dusch med en spruta för att skölja bort insekter och larver. Hålla nya växter från musiksamlingen krukväxt i två till tre veckor för att undvika att införa nya sjukdomar i miljön. Hålla krukväxter i områden som har god cirkulation. Det håller dem friska och avskräcker insekter.