Eklöv identifiering i Illinois

Eklöv identifiering i Illinois

Cirka 20 arter av oaks är inföding till Illinois, anteckningar Virginia Tech avdelning av skogstillgångarna och miljövård webbplats. Du kan identifiera den Illinois oaken lämnar genom att undersöka egenskaper såsom form och storlek.

Betydelse

Numrera av loberna---segment av bladet avgränsade med inbuktningar längs kanterna---är betydande när identifiera många Illinois oaks. Till exempel kommer att pin Eken, ett träd som växer under större delen av staten, ha bladen från fem till nio lober.

Former

Former av ändarna av loberna ytterligare identifiera Illinois oaks. Pin ek loberna är spetsiga och lutad med borst. Lober av bur ek, en annan Illinois typ, har rundade kanter.

Djup

Identifiera Illinois oaks genom djupet av bihålorna---mellanrummen mellan blad loberna. På bur Eken, exempelvis är bihålorna grunt, med undantag av ett par centrala bihålorna som går nästan till mitten av bladet, praktiskt dela det på mitten.

Storlek

Åtgärd Illinois oaken lämnar för att skilja mellan arter. Några är långa--inklusive fot långa lövverket på en bur ek--medan andra är medelstora, såsom 6-till-8-tum långa blad av Shumard ek. Andra kommer att ha kortare blad. De av en vatten ek mäter från 2 till 4 inches lång.