Egenskaper av hal Elm blad

Egenskaper av hal Elm blad

Vegetativ tillväxt av vissa växter innehåller ämnen som har medicinska egenskaper. HAL elm är en typ av växt som kan ge hälsofördelar, även om det inte är tillräckligt vetenskaplig forskning till stöd för läkemedel. Medan utövare av örtmedicin använder den inre barken för terapeutiska ändamål, innehåller bladen av hal elm inte någon påstådd eller kända medicinska egenskaper.

Klassificering

Ulmus rubra är det vetenskapliga namnet för hal elm trädet. HAL elm är en medlem av familjen Ulmaceae av växter, och det går också genom nätverksnamnen för röda elm, söta elm, bevingade Alm, älg elm och indiska elm. Denna typ av elm är medlem av Ulmus släktet, som innehåller 14 arter av växter. HAL elms kan växa 200 år gamla. Dessa träd är infödda till Amerika. De når en medelhöjd över 50 fot på förfallodagen.

Blad bildande

HAL elm träden har oregelbundna grenar som bildar en öppen krona. Bladen växer på grå kvistar som växer i uppåtgående vinkel från huvudstammen. Dessa blad på hal elms växer omväxlande längs sidorna av den doftande grenar och är något större än bladen på amerikanska elms, att nå en genomsnittlig längd på ca 5 till 7 inches. Dessa träd producerar små gröna blommor tidigt på våren, strax innan leaf knopparna börja öppna.

Form

Bladen på hal Almtrees fäst grenarna med korta stjälkar som ansluter till bred ändarna på baserna av bladen. De har en avlång form som smalnar till en fin, långsträckt punkt. Dessa blad har skarpt spetsiga åsar runt deras omkrets. HAL elm bladen är grövre och hårigare än Amerikan elm blad. Undersidan av bladen är lättare och mattare utseende och har långa, framstående vener.

Färg

HAL elm bladen är ljus till medium gröna på ovansidan och något gråaktiga-grön på undersidan. Bladen på amerikanska elms tenderar att vara något djupare grön och smidigare än bladen på hal elm träd.