Eco-Friendly städhjälp

Eco-Friendly städhjälp

Ett brett utbud av miljövänliga hemstädning produkter finns tillgängliga på marknaden idag. Miljövänliga rengöringsprodukter kan göras hemma med vanliga hushåll ingredienser. Hemlagad, miljövänliga rengöringsprodukter är hälsosammare för miljön, säkrare för barn och husdjur, och kostar en bråkdel av priset på kemiska produkter du köper från store.

Multipurpose rengöringsmedel

En blandning av hälften ättika och hälften vatten kommer att rensa i princip alla ytor i ditt hem (förutom marmor eller granit). Vinäger är naturligt surt, vilket gör det det perfekta valet till lätt torka bort damm och smuts från praktiskt taget alla underlag. Lägg bara till denna lösning till en ren (oanvänd) spay flaska. Lägger till ett par droppar av din favorit eterisk olja i lösningen för en egen doft.

Abrassive Cleaner

För de riktigt tuffa handfat fläckar, eller ringar i badkaret, använda en pasta av bakpulver och vatten. Mäta 1 kopp bakpulver och 2 tsk vatten. Blanda till en pasta och tillämpa till fläcken eller området du städning. Fungera lösningen i att använda en scrub pensel eller trasa. Låt lösningen sitta i upp till 10 minuter och skölj den väl. För en blekande effekt, Använd citronsaft istället för vatten i din blandning.

Ugnen renare

Istället för att använda starka kemikalier för att rengöra din ugn, använda naturliga produkter som fungerar lika också utan skadar miljön eller poserar hälsorisker. Bakpulver arbetar som rengöringsmedel och deodorizer. Strö bakpulver i botten av ugnen och spraya ugnen med multipurpose rengöringsmedel. Ättika i multipurpose renare verk med bakpulver för en kraftfull rengöring. Låt blandningen sitta i ca fem minuter och torka rent med en trasa.

Tvål och vatten

Maträtt tvål och varmt vatten kan göra underverk för att städa ditt hem på ett säkert och miljövänligt sätt. En lösning av 1 tsk diskmedel och 2 koppar varmt vatten rensar smuts och sot på många hushåll ytor från mattor till bänkskivor och allt däremellan. Använd naturliga-typ diskmedel för ett ännu mer miljövänliga rengöringsmedel. Skölj lösningen med kallt vatten att eliminera alla rester.