Du kan använda Swiffer Sweeper våt mopp på laminatgolv?

Du kan använda Swiffer Sweeper våt mopp på laminatgolv?

När det gäller städning letar vi alltid efter snabbare och enklare sätt att utföra nödvändiga, men tråkiga uppgifter. Ett sätt att ta itu med dessa sysslor är med hjälp av Swiffer rengöringssystem. Swiffer gör våt uppsamlingsöverföringar produkter med våta Swiffer dukar för verktyget regelbundna Swiffer Wet Jet System och som sprutar en rengöringslösning på golvet med en torr trasa för att torka upp, som båda kan användas på laminatgolv.

Swiffer Wet tyg

Det enklaste sättet att rengöra ett laminat golv med Swiffer är att använda Swiffer våt trasa. Denna engångsduk är indränkta med en rengöringslösning som kommer att bryta upp och lyft bort smuts från ditt laminatgolv. Om duken blir smutsig bara kasta bort det och installera en ny på Swiffer sweeper.

Swiffer Wet Jet

Swiffer Wet Jet systemet kan också användas på laminatgolv, men produkten verkar kräva många fler av disponibel rengöringsrondeller, eftersom när de blir riktigt våt de inte plocka upp så bra som de gör när de är bara fuktig. Detta fungerar med en flaska Swiffer rengöring lösning som kommer att behöva bytas när det tar slut.

Laminatgolv utseende

Laminatgolv tenderar att Visa vattenfläckar eller ränder efter rengörs med en Swiffer wet produkt. Vilket inte är ovanligt som denna typ av golv visar ränder och vattenfläckar med nästan vilken städmetod som innebär att vätska. Efter golvet torkar, Använd en torr trasa för Swiffer att rensa bort streck och fläckar lämna ditt golv blanka och rena.