Draperi idéer för stora fönster

Draperi idéer för stora fönster

Stora fönster kan vara en tillgång för alla hem. Eftersom de är stora möjliggör de mer naturligt ljus att gå in i rummet. De gör ett rum luftiga och ljusa och ge utrymme att känna rymliga och inbjudande. Stora fönster är pittoreska och gateways till yttre synpunkter från ditt hem.

Tyg

Ett vanligare alternativ för bostäder med stora fönster är tyg fönsterbehandlingar. Draperier, gardiner och rena gardiner är bland några av de mer populärt val på grund av delvis till deras mångsidighet. Om du rum har en hög vattenhalt, som i kök eller badrum, då göra använda av lättare tyger eftersom de inte behålla fukt. I rum där den personliga integriteten är en faktor, då tyger som är tyngre lindra någon oro. Beakta att om fönstret är i direkt solljus, det kan blekna gardiner eller draperier som är mörkare i färgen. Dock är tyngre tyger välisolerade. Om du väljer rätt färg, stil eller struktur, kan de lägga karaktär och charm till alla inredningar.

Draperier, gardiner och persienner

Gardiner är en mångsidig fönster behandling. de kan hålla ljuset ut och värmen i, som är en välbehövlig kännetecken under de kalla vintermånaderna. En vanlig gardin form är två panel gardinen som hänger på vardera sidan av fönstret och hålls öppen av avspärrningslinor som är gjord av samma tyg i en kontrasterande färg. Cafe-stil gardiner bara täcka botten hälften av fönstret. Cafe gardiner kan kopplas ihop med en kappa för större fönster. Om du har en udda storlek stort fönster, är skräddarsydda gardiner en lösning. Draperier arbete som fönsterbehandlingar för stora fönster; de finns i stora mönster och tunga konstruktioner. För stora fönster i barnens rum och kök är bomull draperier förnuftiga alternativet eftersom de är lätt att tvätta. Om du letar efter en "grön" fönster behandling lösning, erbjuder mörkarna flera alternativ. Miljövänliga mörkarna kommer i antingen papper, jute eller bambu. Mörkarna lägga ett mysigt utseende till alla rum inredning. Horisontella persienner kräver mindre utrymme, vilket gör dem lättare att använda, medan Lamellgardiner är bäst för stora fönster.

Dekorativa fönsterbehandlingar

Lägga till en kreativ touch till ditt fönster behandling design med honeycomb nyanser. De sexkantiga cellerna ger tillräcklig isolering, ljusreglering och sekretess. En annan dekorativa fönster behandling är ballong tyg nyanser. Dessa nyanser ger windows ett mjukare utseende.