DIY termit kontroll

Termiter är små insekter som kan orsaka stor skada när de anger ditt hus i stora grupper, infekterar din hem genom dina väggar och gnagande genom trä och andra hem produkter. Termit styrenheter kan vara lätt att komma med, men svårt att betala för. Ibland är det bättre att försöka befria er från termiter på egen hand, särskilt om du kan spara lite pengar.

Bestäm din termit typ

Detta är absolut det viktigaste. Om du inte vet vilken typ du arbetar med, du vet inte det bästa sättet att behandla dem och kanske använder fel typ av produkter mot dem. Om majoriteten av termiter i Förenta staterna är underjordiska, är några drywood. Områden längs kusten med hög luftfuktighet se drywood termiter. Om du ser hålor i trä, ser du arbetet i underjordiska termiter. Drywood termiter göra små hål istället för rör.

Jord eller trä?

Vissa termiter kommer du att märka i marken nära ditt hus medan andra kommer redan har flyttat in i ditt hem. För att behandla termiter i hemmet, är det rekommenderat att använda en trä-specifika termit mördare, som kan köpas i de flesta hem reparation eller stora lådan butiker. Anvisningarna på flaskan som du väljer kan skilja sig åt, men mest kräver upplösning med vatten innan sprutning, rullande eller målning termit kontroll produkten på de drabbade områdena.

För de som finns i jord, hitta en termit mördare som marknadsförs specifikt för användning i jord som dess huvudsakliga användning. Många dubbel för användning i huset och i marken, men det bör nämna marken först för bästa användning. Dessa säljs också som koncentrat, som kräver en blandning med vatten innan ansökan.

Förebyggande

Även om du kanske har dödat termiter i ditt hem, har du inte dödat sina ägg eller hindrat nya från inflyttning. Om du redan har haft en infestation, kommer tidigare doft spår kvar av de nu döda termiter locka andra. Termit bete har använts effektivt att minska termit befolkningen i och runt ditt hem. Termit bete kommer oftast i stakes som är placerade i hemmet. Dessa är säkert runt husdjur och barn, som endast termiter kommer in för att finna bete. Dessa kommer bete termiter i och runt ditt hem, och de att lämna bete fällan kommer att bära giftigt bete till andra, att minska befolkningen ännu längre. Dessa hand tar om båda typerna av termiter.