DIY-tegel hem fönster ersättare

DIY-tegel hem fönster ersättare

Byta fönster i en tegel hem resulterar i ett tilltalande nya fönster och en nedskärning av uppvärmningskostnader om äldre Fönstren var ineffektiv. Eftersom många äldre hus tegel, kan Fönstren vara ganska gammal också och i behov av en uppgradering. Processen verkar dock inte vara rakt fram. Om din tegel hem har en ram för windows, erbjuder installera pre-utåtgående fönster den bästa lösningen.

Att ta bort de gamla Fönstren

De gamla Fönstren i tegel hem måste tas bort innan installationen påbörjas. För att åstadkomma denna uppgift, skär fogtätning okf de gamla Fönstren med hjälp av en kniv eller en Fein verktyg. Ta bort alla rörgenomföringar och sedan ta sönder Fönstren. Bågen är skuren och bort först och sedan ramen tas bort genom att ta bort skruvarna håller det på plats. Tegel hem kommer att ha en trä vägg ram håller windows på plats. Fungerar ända ner till denna ram, att ta bort alla delar av fönstret och ram.

Mäta utrymmet för den nya installationen, om du inte redan har. Ta avstånd från frame styrelserna eftersom du kommer att installera ett komplett pre hängde fönster i detta nya utrymme.

Beställning av Windows

Mäta djupet av fönsterkarmen i hemmet. Detta är bredden på ramen styrelserna används för att säkra fönstret. Ta en noggrann mätning här som det är viktigt att nya fönsterkarmen inte är bredare än den befintliga hem ram styrelser eller det överlappar. Beställ de nya fönster. Överväga en vinyl, dubbla hängde, pre hängde (eller pre inramade) fönster som är energieffektiv. Den bör omfatta alla trim bitar.

Installera nya Windows

Först täta området ram. Om du har tagit bort alla sub inramning, använda isolering för att blockera eventuella luckor mellan väggarna och trä fönsterramen. Placera Fönstren i gapet och skydda dem på plats. Om Fönstren är förseglade upp mot tegel sig själv, Använd fogtätning för att täta dem. En uretan täta kommer lättare att tegel och metall blinkande om sådan används. Tejpa utanför Fönstren innan fogtätning om du vill skapa en rak linje.

Efterbehandling

En gång installerat, kan du välja att använda blinkande eller klippa i windows. I en tegelsten är installationen, trim inte nödvändigt. Dock om det finns en träram utsatt mellan fönsterkarmen och tegel, trim kommer att dölja det perfekt. I detta fall installera trim till fönsterkarmen som i någon regelbunden hem installationen.