DIY småstadsliv

Medan de funktionella staket, byggs de flesta småstadsliv för dekoration. Småstadsliv, som tar sitt namn från de trä strejkvakter bifogas rälsen, är mer attraktiv än kedjelänk eller split järnväg staket lättare att installera än färdiga panel stängsel. Beroende på storleken på området måste du ha inhägnad, tar staket installationen bara en dag eller två, även om om du planerar på att minska din egen strejkvakter tillägga en extra dag.

Instruktioner

•Placera en andel i marken där stängslet kommer att starta, eller om det är en helt sluten staket, där ett hörn efter kommer att gå. Mått 8 fot och 3 1/2 inches från det första inlägget, i riktningen du vill att staketet att köra och gör en annan insats i marken. Fortsätta att mäta och plats stakes tills det finns en andel för varje gärdsgårdsstör som du måste ange. Om du behöver göra ett eller flera segment kortare än 8 fot 3 1/2 inches, är det bra, men kommer ni att skära balkarna till storlek.

•Tie en sträng till först spel och sedan köra den längs hela sträckan av staket, knyta den ut till varje insats. Använda strängen som hjälper dig att bedöma om stängselstolpar justeras perfekt. Justera spel positioner som krävs för att få staketet lina helt rakt.

•Dig ett hål 10 inches bred och cirka 30 inches djupt där två första inlägg kommer att gå. Placera 6 tum av grus i botten av hålen.

•Kapa 4-av-4 timmer i 6 fot långa bitar. Placera 4-av-4 i hål och återfyllning hålen med smuts. Använd nivå för att se till att tjänsterna som är direkt medan du återfyllning. Se också till att inlägg ha platta sidor som står inför varandra. Position ett 1-av-4 mellan stolparna så att de är ordentligt fördelade som du återfyllning smuts. Det 8-fot långt 1-av-4 bör passa mellan stolparna, men inte för hårt. Fortsätta att installera inlägg på detta sätt tills alla inlägg finns i marken, med undantag för de utfärda utegångsförbud för posten.

•Dig en normal hål för posten som ska hålla gångjärnen av utfärda utegångsförbud för. Använda spaden för att se till att botten av hålet är några inches bredare än toppen, för att förhindra att marken frysa trycka inlägget ur marken. Omväxlande hälla färdigblandade cement och vatten i hålet enligt anvisningarna på påsen av cement och placera inlägget i cement. Se till att posten nivå och vänd åt rätt håll, så låt den inställd på 24 timmar.

•Measure upp från botten av ett inlägg till den punkt där du vill ha längst ned i den lägre stöd bar. Göra en markering på post med penna. Måttet från det märket till den punkt där du vill botten av övre och göra en markering där också. Placera längst ned i en metall stöd fäste mot dessa linjer och använda 1 1/2-tums träskruvar installera hakparenteserna. Gör detta för varje inlägg.

•Placera 1-av-4 balkar i parentes och bifoga dem med 3/4-tums träskruvar genom sidan av fästet.

•Kapa 1-av-4 timmer till önskad storlek och form av trä strejkvakter. Om du önskar kan du också köpa färdigskurna strejkvakter. Placera en demonstration mot balkarna, nära post, och använda 1 1/4-tums skruvar för att fästa den till balken. Borra två skruvar per balk för varje picket. Använd ett litet block av trä, mellan 1 till 2 inches i längd, som en spacer mellan den första picket och andra. Detta sätt har du ett enhetligt mellanrum mellan alla dina strejkvakter. Du kan också installera en demonstration för att täcka stängselstolpar, om du önskar.

•Kapa två bitar av 1-av-4 till storleken på din gate invigning. Se till att bitarna är 1 tum kortare än öppningen så att de kan svänga. Installera strejkvakter på rälsen framför försöket till installera porten. Hålla rätt avstånd mellan strejkvakter och rälsen medan du installerar strejkvakter på grinden.

•Fäst den ena sidan av gångjärn, med fästen som kom med gångjärn kit, till området av porten där den sista picket och järnväg överlappar. Koppla den andra sidan av gångjärnen till de utfärda utegångsförbud för posten. Nu kan du koppla en spärr mekanism, om du önskar. Skär trä distanser att placera under utfärda utegångsförbud för, att hålla den upp för ett par dagar, medan betongen helt ställer.