DIY saltlake för trottoaren

DIY saltlake för trottoaren

Trottoarerna i regioner som tar emot vintriga nederbörd kan ibland se ansamling av is och snö. Is och snö på en trottoar, som kan presentera en olägenhet och även en fara, kan behandlas efter bildar med manuell borttagning eller med en solid avisningsutrustning compound. Alternativt, på trottoaren kan behandlas med förhindra isbildning saltlake lösning innan vinter väder att hindra isen från limning med trottoaren ytan. Samma typ av lösning kan också utnyttjas som ett vätmedel för användning i kombination med en solid deicer för att initiera smälter när isen är särskilt tjock eller temperaturer är mycket låga.

Instruktioner

•Heat vatten på spisen eller i mikrovågsugn eller, om kranvatten är tillräckligt varm, placera vatten direkt i en gammal hink eller behållare med en spray munstycke bifogad fil.

•Dissolve ett deicing salt, salta backspolning eller andra hushåll salt i vattnet. Rör föreningen i som det läggs tills inga fler förening kan lösas upp i varmt vatten och eventuell extra salt placeras i vatten resterna en solid.

•Ta bort så mycket snö och is från trottoaren som möjligt. Den salta lösningen kommer att bli effektivare som en anti-icer om det inte har att smälta genom snö och is innan den når trottoaren.

•Använd en tunn, även lager av salta lösningen på trottoaren ca en till två timmar innan den vintriga nederbörden förväntas. Antingen spray eller Häll över lösningen på trottoaren.

•Ta bort all snö som samlats efter händelsen snö. Den salta lösningen kan endast effektivt smälta en del av en tunga snöfall, men det bör finnas en våt, snarare än iskall lager mot trottoaren, underlätta lätt röjning.

•Sprinkle en liten mängd hemgjorda salta lösningen över solid avisningsutrustning sammansatta omedelbart innan den tillämpas på alla områden av särskilt tjock is.