DIY: PVC-rör uteplats skärmar

Uteplatser gör en avkopplande plats att underhålla familj och vänner. De är också ett trevligt ställe att koppla av på en solig dag och läsa en bok. I vissa fall kan solen emellertid för ljus skall trivas på uteplatsen. Du kan göra en attraktiv och funktionell uteplats skärmen med PVC-rör i kombination med en skugga trasa tarp. Fördelen med en hemmafixare PVC pipe uteplats skärmen är att den är bärbar och kan lagras i ett skjul eller garage när den inte behövs eller i slutet av säsongen. Det också kanna bli lätt flyttat form en sida av uteplatsen till den andra som solen skiftar hela dagen.

Instruktioner

•Placera planter krukor parallell till varje annan och fördelade 72 inches isär. Mitt ena änden av varje 48-tums PVC-rör i varje planter. Fyll runt rören med krossad granit eller marmor chips tills du når den övre kanten av planter krukor.

•Använd PVC primer och cement till den övre änden av varje 48-tum långa rör med inbyggd applikatorn på behållaren. Applicera primer och cement på insidan kanterna på två armbågarna. Infoga en armbåge på 48-tums långa rören övre ändar. Primer och cement kommer att utgöra en omedelbar bond.

•Sätt den 72-tum rör på en arbetsyta och Använd primer och cement på varje ände. Infoga i röret mellan 48-tums långa rören så att varje ände går till återstående öppningarna på armbågarna. Tryck på lederna tillsammans för att bilda en omedelbar bond. Du bör nu ha en ram församling.

•Håll skugga trasa presenning över ena sidan av församlingen med hjälp av en annan person. Skjut zip band genom genomföring hålen i tarp och slinga banden runt rören. Låsa de zip band och trimma bort överskottet på ändarna med verktyget sax.

Tips & varningar

  • Måla PVC-rör med en utvändig plast sprayfärg för ett dekorativt utseende.