DIY porslin kakel injekteringsbruk tätningsmedel Cleanup

DIY porslin kakel injekteringsbruk tätningsmedel Cleanup

Tätning fogarna kring kakel är ett bra sätt för att hålla injekteringsbruk söker nya. Tätningsmedel kan hindra färgning och ge en husägare tid att städa upp ett spill innan det absorberas i fogarna. När tätning runt ett kakel injekteringsbruk kan tätningsmedel få på kakel också. När det gäller porslin plattor, som är icke-porösa, kommer mycket av det sealer inte kan absorberas av kakel. Därför kan du vänta med att rensa upp remsan tills det har helt trängt in injekteringsbruk.

Rengöring under ansökan

När en sealer har tillämpats på injekteringsbruk, bör det lämnas för att tränga igenom injekteringsbruk, fylla dess porer, cirka en timme. Efter denna tid, bör oavsett sealer har inte absorberats rensas. Använd en luddfri, absorberande trasa att buff porslin plattor runt injekteringsbruk och torka ytan av injekteringsbruk själv. Torka upp den överskjutande sealer, så att kakel och injekteringsbruk verkar vara lätt fuktad och stora våta områden torkats. Fukt kan lämnas till luften torr och kan bidra till ökad halkskydd.

Städa upp torkade Sealer

Om används på injekteringsbruk sealer har torkat på omgivande porslin kakel och har lämnat en film, eller om stora mängder sealer har torkat på fogarna så att fogarna visas blanka, bör färska sealer tillämpas. En andra tillämpning av sealer ovanpå ett lager av torkat sealer kommer åter Paris gamla sealer.

Applicera ett andra skikt av sealer till områden som drabbats av den torkade sealer, och låt den färska sealer att mjuka upp och åter Paris gamla sealer för ungefär en timme. Då kan båda rockera av sealer kratsade bort med en luddfri trasa. Var försiktig när tillämpa färska statsvapen sealer att nog sealer används kakel inte torka inom en timme, ger den nya sealer tid att mjuka upp gammalt. Efter polering bort båda rockera av sealer, kan eventuella kvarvarande fukt tillåtas att luften torr.