DIY: poolen däck Expansion reparation

Gemensamt pool expansion är ett gap mellan poolens bond beam och omgivande däck. När en inground pool är byggd, skapas en en-half-tums till en tum utrymme avsiktligt så baksidan av obligationen balken och klara stenar är separerade från den konkreta däck, som bildas och hällde efter poolen byggs. Detta håller alla skiftande eller vippning av däcket från att skada pool skalet. Rymden är fylld med en flexibel gemensamma sealer att hålla fukten ute.

Ta bort gamla däck Sealer

Ta bort gamla sealer som är spruckna eller drog från de gemensamma kanterna med en rakkniv kniv eller en vass tak kniv. Tryck på bladet genom den gamla sealer mot ena kanten av gemensamt och skär den bort. Upprepa sedan klippa längs den andra kanten. Dra ut den gamla sealer. Du kan reparera några små delar bara, men vanligtvis är det bäst att ersätta remsan runt hela omkretsen. När leden börjar försämras i ställen, kan du finna dig ersätta sektioner med några veckor om du inte gör det på en gång.

Förbereda gemensamt för nya Sealer

Ta den gamla sealer, Använd en stålborste till ren gemensamma kanterna och försäkra en bra förbindelse för det nya materialet. Undersöka bedding under den gamla sealer. Det bör vara ett lager av skum backer stav i leden, och om det är blött eller försämrats, ta bort det också. Om gemensamt är våt, låt det torka för en dag innan du fortsätter.

Du behöver en beredd gemensamt lika djupa som den är bred. Runda backer finns stav i olika bredder att matcha din gemensamma. Ska du köpa backer rod tillräckligt bred för att kila fast mot gemensamma väggarna. Tryck den nya staven ner i leden med en skruvmejsel för att bygga en solid, nivå säng för den nya sealer. Lämnar inte några luckor eller sealer kommer att köra ner och skapa håligheter. Sopa upp eventuellt skräp från däck så det inte blåsa i nya remsan när du använder den.

Tillämpa och efterbehandling av ny GRUNDPOLISH

Du kan antingen använda rör sealer och en fogtätning pistol, såsom E-Z Patch eller Vulkem, eller du kan blanda en tvådelad kit, såsom däck-O-Seal, och tillämpa den med en KLÄMFLASKA som medföljer satsen. Båda sorterna är själv utjämning att bilda en plan, jämn yta. Använd en liten skruvmejsel för att pop alla luftbubblor som du häller sealer att undvika luftspalter som det drys. Sealer kommer i en mängd olika färger som matchar din klara stenar eller däck.

För att göra ytan tåligare, strö fin vit sand över leden innan det botar. Låt den gemensamma uppsättningen över natten innan använda poolen eller vätning området. Sopa upp all överflödig sand efter de gemensamma torkar.