DIY Pool Leaf nät

En pool leaf net håller fallande löv och skräp ur poolen, minimera rengöring och förebyggande av igensatt filter och pumpar. Dessa nät är särskilt användbara i höst då stora mängder löv är drivande ner och de kan också fungera bra som en vinter täcke i milt klimat som inte upplever tunga snöfall. Du kan mode din egen snabb och billig leaf netto med endast minimala sömnad färdigheter, även om det inte kanske är lika robust som de kommersiella versionerna.

Instruktioner

•Measure längd och bredd av din pool. För udda-formade eller runda pooler, Mät på det bredaste stället.

• Få en presenning som är 6 tum större än poolen på alla sidor. Välj en tunga presenning för utökad användning utomhus. Om din pool är större än de tillgängliga presenningar, välj två presenningar som passar mätning.

•Kapa ett 12 × 12-tum torg ur centrum av tarp. Skär en 16 × 16-tum fyrkant av nylon nät. Om du använder två presenningar, skär en 12-tums-wide remsa av nät som är lika långa vid sidan av presenningar.

•Lay nät över hålet eller mellan sidorna där de två presenningar fäster, som behövs. Skär en längd av 2-tums bred nylon band för varje sida av den netto square eller remsor. Passera varje skär kanten av band genom en ljuslåga så det smälter lite för att förhindra att nysta upp.

•SEW nätstycket och band till tarp, sandwiching nettning mellan tarp och remmar. Remmarna förstärka kanten av nätet och skär kanten av tarp. Använd en kraftig nål och tråd fått för utomhusbruk. Nätstycket bildar ett fönster i poolskydd för vatten rinna igenom, annars vattnet samlar in i mitten av locket och orsakar det SAG.

•Lay locket över poolen. Bifoga en avsluta av en gummi tie-down eller bungee rep till varje grommets runt sidan av tarp. Fäst kroken i andra änden av slipsen ner slips ner bultar runt poolen, dra tarp lika spänd som möjligt. För ovan jord pooler, bifoga de tie-downs Stakes i marken runt utsidan av poolen.

Tips & varningar

  • Om din inground pool inte har surrningsbeslag poäng installerade runt det, rör använda sandsäckar eller vatten till ankare i kanterna av tarp blad netto.
  • Använda en längd av PVC rör lika med längden på dina blad net att ta bort det utan dumpning Bladen i poolen. Lägg röret över ena änden av tarp. Rulla tarp runt röret som du lossa slips downs.
  • En DIY pool netto tar inte platsen för en säkerhetskåpan. Barn, människor och djur kan fortfarande falla genom netto yta eftersom det inte kanske stöder deras vikt.