DIY Pool Landskapsplanering

DIY Pool Landskapsplanering

Landskapsplanering ett poolområde är inte en svår uppgift, men det kräver några trodde och planering. Du bör kunna föreställa sig inte bara vad du vill i området kring poolen för att se ut, men hur kommer det smälta in i den omgivande miljön. Målet bör vara att skapa ett landskap som knyter poolen till huset och gården skapar en sammanhållen känsla till hela utomhus vardagsrum.

Hardscaping poolområdet

Hardscape för pool är området runt poolen, till exempel ett däck eller gångväg. Prova att lägga trädgård sängar runt trall och gångväg att mjuka upp hardscape. För att begränsa hur mycket skräp som hittar sin väg in i poolens vatten, Undvik att använda ekologisk marktäckning i dessa sängar; använda småsten, river rock eller liten sten som kommer att stanna kvar och hjälpa till att förebygga ogräs, det finns ett antal olika val av hardscape material och du bör välja en som bäst kommer att integrera med pool och pooldäcket.

Lägga till Accent växter i Pool

Lägg till några accent planteringar i sängarna som skapar en avkopplande atmosfär till hela poolområdet. Beroende på din klimatzon försök och plocka planteringar som är unika och skapar kontaktpunkter i sängarna. Vara försiktig att inte plantera något som kommer att växa för stor; välja växter som kommer att belysa området snarare än att dominera. Några exempel på härdiga växter som skulle vara perfekt runt en pool är yucca växter, dag liljor, små prydnadsgräs och dvärg hollies. Undvika alla växter som skjul lämnar i höst som detta kommer bara att lägga till våren rena upp. Det är också viktigt att utrymme växterna därför så de inte växer ovanpå varandra som de äldre.

Att skapa naturliga integritet för poolen

Många pool ägare använder en lång fasta stängsel för att skapa avskildhet runt poolen, men ett bra alternativ är att använda planteringar att skapa en naturlig barriär mellan poolområdet och världen utanför. Ett enkelt sätt att åstadkomma detta är att använda öppna stängsel som split rail eller smide. Genom att plantera några höga plantor på den yttre delen av staketet kan du skapa en känsla av integritet, medan vi låter skönheten i stort utomhus Rama in hela poolområdet. Tuja, blue spruce och odört är bara några exempel på tätt växande evergreens som skulle göra en perfekt naturliga staket. Återigen är det bäst att undvika några plantor som fäller sina löv att undvika extra underhåll.