DIY köksblandare reparation

Om din köksblandare droppande eller läcker, det slöseri med vatten och pengar. När du upptäcker hur grunduppgifter för DIY köksblandare reparation, men kan du hitta att fastställande din köksblandare är faktiskt ganska lätt. Hur att reparera en Köksblandare beror helt enkelt på vilken typ av blandare har du...

Roterande bollen kranen

En roterande bollen kranen styr temperatur och vatten flöde med en ihålig boll i en motsvarande uttag. Roterande bollen kanske plast eller mässing. Båda fungerar bra, även om stålkula varar mycket längre. Du bör köpa en roterande bollen kran reparationssats, som kostar ca $15 från och med 2009 även en stål ersätter boll, O-ringar och säten för pipen, källor och en liten skiftnyckel verktyg att använda för reparationer.

Om vatten läcker från basen av handtaget på en roterande bollen kran, kan du reparera läckan genom att ta av handtaget och lite skärpning justerringen. Med verktyget käppar Vrid justerringen medurs. Om vatten droppande från pip, ersätta fjädrar och säten.

Patron-stil kranar

Vissa kranar funktion med en patron i stället för en roterande boll. Om vatten droppar från en patron stil blandare, ta patronen ut och granska O-ringar. Om O-ringarna är nedslitna, ersätta dem. Om kranen fortsätter att droppa efter att du har bytt O-ringar, kommer att du behöva byta ut hela kassetten. För att hitta den rätta utbytespatron, ta den gamla kassetten till den hem förbättring butiken med.

Keramisk tätning kranar

Keramisk tätning kranar är en annan typ av patron kran. -Skivor inuti patronen kontroll vattenflödet. Keramisk tätning kranar är tillförlitliga och robusta och sällan behöver repareras. Vissa tillverkare erbjuder även livstids garanti på keramiska skiva kran patron. Om kranen läcka, är det oftast eftersom gummitätningen inte fungerar korrekt eller en av skivorna inuti tonerkassetten är knäckt. Det är svårt att avgöra huruvida en skiva är knäckt och skivorna är dyra att ersätta--mellan $20 och $50. Så det är vettigt att byta tätningarna först och Montera kranen. Om kranen läcker efter byte av tätningar, ta sedan skivan patronen ut och ta den till den hem förbättring butiken med dig. Äldre keramisk tätning kranar är skörare och kommer att spricka om de utsätts för Blaster av tryckluft. Nyare versioner har förbättrats för att tåla Blaster av tryckluft och eventuellt skräp som blir lossnat från inuti rören.