DIY: Hushållens arrangörer

Ditt hus kommer enda loppet smidigt om du kan hålla reda på allas schema, ge besökarna information de behöver och hitta annan viktig information utan att riva igenom desk lådor och skåp. Ett hushåll arrangör håller viktig information, till exempel ditt barns läkare telefonnummer, din partners medicinering information eller obetalda räkningen från din rörmokare till hands. Gör din egen arrangör så att det vänder sig specifikt till behoven hos din familj.

Instruktioner

•Se en lista med kategorier du inkludera i ditt hushåll organizer. Typiska kategorier som scheman, att göra- och inköpslistor, akut eller viktiga telefonnummer och medicinsk information. Du bör göra en kategori för obetalda räkningar och en för allmänna hushållsinformation. Om du har barn, kanske du vill ha en skola information kategori. En kategori för apparaten manualer är bra, alltför.

•Skapa en kalendersida som innehåller varje persons schema. Du behöver inte inkludera det uppenbara i kalendrar, till exempel ditt nio-till-fem jobb eller dina barns ordinarie skoltid. Du bör sätta fritidsaktiviteter, dina träningspass sessioner eller regelbundna evenemang och andra speciella tillfällen i kalendern, så att familjemedlemmar kan hitta där alla är i korthet. Gör antingen veckovis eller månadsvis kalendrar. Slå hål i kalendrar så att de passar i Binder-dokumentet.

•Label fliken avdelare. Använd en avdelare för varje kategori. Placera fliken avdelare i Binder-dokumentet och lägga till den relevanta informationen i varje kategori. Till exempel, sammanställa en lista över akuta telefonnummer om du hyr en barnvakt. Har du ofta övernattande gäster, platser gör en lista över restauranger eller andra roliga i ditt område att kolla in. Sätt antalet läkarens kontor och sjukhus samt etiketter från receptbelagda mediciner i avsnittet medicinska. Om du sparar kvitton eller kuponger, slå hål i en omsluta och lagra kuponger eller kvitton det så att de inte faller.

•Decorate på framsidan av bindemedlet att göra det verkligt anpassad. Limma ett porträtt av din familj på framsidan och skriv hushåll arrangör på bilden. Skriv ditt efternamn i stället för hushåll, om du föredrar.