DIY för en dålig lukta avlopp

DIY för en dålig lukta avlopp

Fett, matrester, tvålrester och drycker tvättas ned diskbänken avloppet. Konstant exponering för dessa typer av ämnen orsakar bakterier och svamp att växa i avloppet, vilket ofta ger en dålig lukt. En täppa är inte nödvändigt för obehagliga lukter att närvara eftersom lukt-orsakar bakterier, mögel och mjöldagg kräver mycket lite att trivas inne i din avlopp. Frågan om illaluktande avlopp med periodiska avloppet städning och regelbundet underhåll.

Instruktioner

•Ta bort synliga matrester, fett och tvål från avloppet korgen och strax innanför avloppet. Kasta i papperskorgen.

•Squeeze saften från citronerna i din diskbänk avlopp. Om avloppet leder till sophantering, placera citroner i efter pressa juice och kör förfogande att slipa upp citronerna. Låt saften att sitta i avloppet i 10 minuter för att göra luktfri.

•Skölj citronsaft i avloppet. Behandla eventuella återstående lukt av hälla 1/2 kopp varje bakpulver och ättika till avloppet. Lämna två ingredienser för att skum inne i avloppet i 15 minuter att bryta ner någon illaluktande ämnen och döda stinky och mögel.

•Scrub avlopp öppningen med en maträtt skrubber och bakpulver och vinäger blandning. Kör vatten från kranen att skölja kombinationen i avloppet.