DIY elektrisk Sub Panel

Installera en elektrisk underpanelen kan vara svaret när du uppgraderar den elektriska tjänsten men det finns inget utrymme kvar i huvudpanelen för extra brytare. Ett bra ställe att montera i underpanelen är ungefär en fot från huvudpanelen, även om underpanelen kan monteras på en annan plats om de nya kretsarna ska finnas i en annan del av huset. Det blir inte en huvudsakliga brytare i underpanelen. Det blir en dubbel stolpe foder brytare installeras i huvudpanelen. Om det inte finns utrymme för en dubbel brytare i huvudpanelen, måste en dubbel brytare eller två enda sida vid sida brytare tas bort och installeras i underpanelen.

Instruktioner

•Vrid av viktigaste brytaren panelen breaker. Ta bort de skruvarna som håller panelen breaker omslaget och dra locket bort. Placera leads på en voltmeter på terminalerna av en dubbel brytare för provning av spänning. Det bör inte vara en behandling.

•I dimensionering underpanelen, lägga till alla apparaten wattal som ska användas, och dividera med 230. Detta ger krävs ampere. Lägg till 20 procent för framtida expansion. Denna siffra bör sammanfalla med feeder brytaren storlek och storleken på feeder tråd.

•Ta bort locket underpanelen genom att ta skruvar ut med en skruvmejsel. Skruva fast en nr 10 skruv i väggen på en lämplig plats att montera underpanelen på nyckelhålet slot på baksidan av panelen. Dra inte åt skruven helt. Skjut den nyckelhål slot över skruven, nivå i rutan och dra åt skruven. Skruva in resten av monteringsskruvar.

•Pop ut en knockout tomt av lämplig storlek för feeder kabeln både på huvudpanelen och underpanelen. Installera en box connector i hålen. Köra en bit av PVC conduit mellan panelerna. Skjut mataren tråd genom kanal, så att tillräckligt med utrymme i båda panelerna prydligt göra anslutningarna.

•Strip i ändarna av ledningarna på båda slutar 1/2 tum, med hjälp av tråd strippor. Anslut trådarna varma röda och svarta feeder att klackarna på toppen av dirigent remsorna. Ansluta den vita kabeln till neutral blocket. Anslut den gröna eller bare tråden till block i marken.

•Installera dubbla pole feeder brytare enligt tillverkarens anvisningar. Sätt in kala ändarna av röda och svarta feeder trådarna i mataren brytaren och dra åt ordentligt. Infoga den vita kabeln i neutral blocket, och skruva ner ordentligt. Infoga den kala eller malda tråden i marken blocket och skruva ner. Kontrollera att feeder brytaren är avstängd, och slå på den huvudsakliga breaker.

•Lägg till en enda pol brytare för varje 110/120 volts krets, och en dubbel polig brytare för varje 220/240 krets som ska läggas till.