DIY: Delta kran reparation

DIY: Delta kran reparation

Att hantera egna hem underhåll reparation projekt är det ultimata sättet att spara pengar i dagens ekonomi. Av denna anledning är två handtag Delta kranar det perfekta valet för den början DIY hem reparation personen. Delta två-handtag kranar har relativt få arbetande delarna att ersätta och kräver endast en skruvmejsel och tång för att reparera. Du kommer att vara en gör det själv Delta köksblandare reparation pro på nolltid.

Instruktioner

•Vrid vattenförsörjningen off till kranen du arbetar på. Diskbänk kranar har normalt små avstängningsventiler på varmt och kallt vatten leveranser. De ligger under disken. Följ vatten linjer från botten av kranen ner till shuten-off och vrid ventilen handtag medurs för att stänga av vattentillförseln. Öppna båda varma och kalla ventilerna på kranen för att avlasta resterande vatten innan demontering kranen.

•Ta bort handtagen. Högst upp på varje handtag är en skruv täcka, eller knappen, med varma och kalla indikatorer. Pop off knapparna för hand och ställ åt sidan. Med hjälp av en Philips tips, ta bort de skruvarna som håller i handtagen till blandaren stjälkar. Lyft i handtagen och ställ åt sidan.

•Ta bort ventilen härstammar. Skruva loss motorhuven nötter, hexagon formade krom ringar, håller stjälkarna på plats. Med hjälp av ett par tång, vända ringen till vänster, ta bort och ställ åt sidan. Ta tag stjälkar med din tång och dra upp separat dem från kranen kroppen. Njut av eventuellt kvarvarande vatten med en trasa.

•Ta bort sitsar och fjädrar. Ser ner i stammen tunnorna och hitta svart gummi platser. Fjädrarna finns under sätena. Med den spetsiga änden av skruvmejseln, köra spetsen i hålet i mitten av varje svart gummi sits och våren. Luta skruvmejseln något och lyft ut varje säte och våren uppsättning. Eventuellt kvarvarande skräp ur kranen hejda ren fat med en trasa.

•Installera nya fjädrar, säten och ventil stjälkar. Skjut den lilla änden av gummi sätet på skruvmejseln följt av små slutet av våren. Försiktigt sänka setet i stem tunnan, och använder ett finger, vicka sitsen och våren i position. Infoga en ny Delta stam i varje fat. Skruv på motorhuven nötter ordentligt med din tång.

•REINSTALL handtag. Handtagen på stjälkarna och ersätta handtaget skruvarna. Pop knapparna varma och kalla tillbaka på toppen av handtagen. Slå på vattnet igen och öppna både varma och kalla kranar. Låt vattnet köra medan du visuellt inspektera för läckor runt handtag och motorhuven nötter.

Tips & varningar

  • Innan du börjar, ring Delta och be om din kran är under garanti. Om det är, de kommer att skicka dig delarna gratis.
  • Nära diskbänk proppen för att undvika att förlora små delar i avloppet.
  • Endast Använd exakta delar rekommenderas för din Delta kran reparation. Försök aldrig att ersätta delar från alla andra kran.