DIY: Däck gångväg

DIY: Däck gångväg

Lägga till en gångväg bort av ett däck hjälper knyta din utomhus bostadsyta med resten av landskapet. Normalt byggd några inches eller fot högre än marknivån, kan en däck gångväg passera över ett område med hög tillväxt utan att bli lerig eller igenväxta på. Gör det själv individer kan bygga en upphöjd gångväg i små delar i taget, och varierar höjden eller riktning i varje avsnitt att passa befintliga flödet av en gård.

Instruktioner

•Skapa en byggnadsplan för gångvägen. Beskriva vägen från början till slut genom att hamra trä stakes i marken längs båda sidor av gångvägen och knyt en lång konstruktion snöre runt toppen av insatserna. Space insatserna minst 4 fötter isär så att människor kan gå sida vid sida i par eller passera från motsatta håll. Ring 811 för att kontrollera att din stöd styrelser inte kommer störa underground verktyget rader.

•Dig ut 12-tums djupa hål för varje fot med en spade och använda en måttstock för att kontrollera att djupet på varje hål är lika. Hålen ska vara ca 10 inches i diameter och bredare längst än vid ytan. Utrymme i hålen under hörnen av gångvägen och alla 4 fötterna isär längs sidorna.

• Använd måttband för att mäta 4-av-4-tums längder av trä till höjden du vill ha den gångväg plus 1 fot. Exempelvis behöver en gångväg upp 2 fot från marken 3-fots långa stöd styrelser. Skär varje längd med en cirkelsåg.

•Stir cement i en skottkärra med små portioner av vatten tills den är tjock som tandkräm. Använd en spade för att fylla hälften av det första hålet med cement. Placera den första stöd styrelsen i mitten av hålet, med ett vattenpass för att se det är plumb. Fyll i resten av hålet med cement och högen det runt basen så vatten körs alltid från styrelser. Upprepa detta steg för varje fot hål och stöd ombord.

•Hammer en ram av 2-av-4-tums brädor runt utsidan av toppen av stöd styrelser med fyra galvaniserade spikar genom ramen in i varje vertikalt stöd ombord.

•Kapa 3-mul-8-tums längder av 2-av-4-tums trä att passa varje 8 fot tvärs över ramen. Hamra fyra galvaniserade spikar genom ram styrelsen i slutet av arga stöder.

•Sätt 8-fots längder på 2-av-4-tums brädor nedåt mitten av längden på ramen till de arga stöder. Hammer fyra galvaniserade spikar genom ramen in i angränsande ändarna av de centrala styrelserna.

•Kapa 4-fots längder på 1-av-4-tums däck styrelser att passa tvärs över gångvägen ramen. Lägg brädorna på ramen med en spik mellan var och en att utrymme dem konsekvent. Hamra två galvaniserad spik genom både ändar och mitten av varje däck ombord i de ram och center stöder nedan.