DIY cellulosa isolering i befintliga väggar

Om din månatliga uppvärmning räkningen är utom kontroll och du kan känna dig kall luft läcker in i ditt hem från en oisolerad yttervägg, behöver du inte slita isär i rummet för att installera isolering. En förbättring butik kan sälja dig cellulosa isolering, som är löst torra material som liknar marken upp tidningar. De kan också hyra du maskinen gjorde att blåsa isolering till din vägg. Processen är en smutsig en, fylla luften med isolering damm, så får en andningsskydd, skyddsglasögon och plast tarping medan du ändå håller på.

Beredning

För att få isoleringen i dina väggar, måste du sätta ett hål högt upp mellan varje uppsättning dubbar. Reglarna är i allmänhet 16 inches isär. Hitta dem med en elektronisk regeldetektor och sedan använda en hål-såg fastsättning på din borrmaskin för att sätta hålet några inches från taket mellan varje par av dubbar. Den hål såg bör vara något större än diametern på slangen som följde med din hyrda isolering fläkt (vanligtvis två eller tre inches). Du bör sluta med en rad med hål, ca 16 inches från varandra, längs upp på väggen.

Isolerande

Sätta på en andningsskydd, skyddsglasögon och långärmad skjorta. Ta bort eller täcka möbler och öppna ett fönster. Lägga slangen i första hålet, trycka den hela vägen ner till botten av väggen. Använd en trasa för att täta hålet runt slangen. Fyll maskinen med cellulosa och slå på den. Som väggen hålrum mellan reglarna fylls, dra gradvis slangen uppåt. När hela hålrummet fylls, dra ut slangen och omedelbart fylla hålet yta med ett skott av spray expanderande skumisolering, så att det bildar ett sigill i hålet och mounds ut från den. Upprepa för varje hål.

Patchning

När alla hål fylls, gå tillbaka till varandra och med en kraftig metall spackel, skära av del av den expanderande skum som är väggrund ut från hålet. Få den så skum ytan är lite indragen i hålet. Använda en bredare gips kniv för att täcka hålet med drywall förening. Upprepa för varje hål. Efter de sammansatta torkar, sand det och låg på ett andra skikt av förening, då en tredje. Efter den sista slipningen, måla eller annars täcka lappat hålen. (En strategi är att köra en tapet gränsen runt toppen av rummet, så faller hela arbetsytan.)