DIY: burspråk ersättning

DIY: burspråk ersättning

En sak som kan bidra till att ge ditt hem ett annorlunda utseende är ett burspråk. Burspråk ger ditt hem med mer naturligt ljus, ljusnar upp interiören i ditt hem som ger dig en mer expansiv syn på omvärlden. Som allt annat, dock så småningom din burspråk kommer att behöva ersättas. Det är normalt ett projekt som villaägare anlita någon annan att göra, kan du göra det själv med lite hjälp.

Planering

Det första du behöver göra är att ta mått för din byta fönster. Om du kan hitta lager windows som passar, kan du spara dig själv lite pengar; om inte, då kommer ni att få anpassade windows gjorde. Försök att få de mest energieffektiva Fönstren du har råd (inte bara kommer du spara energikostnader långsiktiga, du också kan ha rätt till en skattereduktion från regeringen). Inspektera området runt fönstret för att se om det finns potentiella problem som torr röta eller mögel. Också besluta vilket material du vill ska göras av windows. Trä fönster är ganska billiga, men du måste skrapa och måla om dem varje par år för att bibehålla deras utseende och förhindra röta. Om du vill ha billigt, nr-underhåll fönster, skulle vinyl vara valet för dig.

Att ta bort den gamla fönstret

Det första du behöver göra för att ta bort windows är att ta ut sash hållplatser (dessa hålla Fönstren på plats) och skärp spår (dessa är spåren Fönstren glida upp och ner på). Använda en bända bar och hammare att ta bort dessa och böja dem runt ramen i fönstret, och ta bort den på en gång. Ta storm Fönstren ut, sedan bort stort fönster i centrum genom att knacka på ramen från utsidan och tippa den. Efter du har gjort det, måste du ta bort trim på både interiört och exteriört och sedan lyfta fönsterkarmen ut.

Installera det nya fönstret

Nu när den gamla fönstret har tagits bort, är du redo att installera ersättning. Det första du behöver göra är att installera en en av fyra ombord för att stödja den. I en av fyra måste vara plan, så Lägg till shims mellan styrelsen och väggen i huset om det behövs. Se till att fönstret är vattentätt, Lägg aluminium blinkande band längst ned i fönstret öppna och köra det cirka sex inches upp sidorna av fönstret. Infört bildrutan i den nya burspråk, och skruva den på plats tillfälligt. För att stödja fönstret, fäst kabeln klämmor (en på varje sida) till toppen av fönstret öppnas och tråden en kabel genom klämmor, skärpning det tills fönstret är nivå. Börjar med fönstret stora center, infört Fönstren. Lägga till trä stöd bitar under fönsterkarmen, installera trim och du är klar.