DIY: Brevlåda Post

DIY: Brevlåda Post

Postlåda inlägg kan vara metall, plast eller trä eller vad som helst du kan tänka dig. Begränsningar på vilken typ av post kan vara ålagda av förbund och lokala byggnormer. En sak du behöver göra är att få godkännande från din postmaster om var för installation.

DIY brevlåda Post

Postföreskrifterna kräver en lodrät höjd från vägytan mellan 41 och 45 inches. Öppnandet av rutan ska vara mellan 6 och 8 inches från yttre kanten av trottoaren eller road yta. Detta gör det lätt för transportören att leverera posten utan att lämna sitt fordon. Ett annat alternativ att överväga är hur brevlådan kommer att lägga till posten. Detta kommer att ge dig Detaljer om var du kan placera ditt inlägg i förhållande till rutan.

Tänk på lufttrafikföretagens säkerhet när du väljer material för ditt inlägg. Du kanske också vill överväga möjligheten av inlägget att skadas och framtida ersättning.

En 4 av 4 trä inlägg är det lättaste att göra till en postbox inlägg. Begrava inlägget, i betong om det är dina önskemål, minst 30 inches djupt. Montera postlådan genom att säkra med skruvar i inlägget från baksidan eller undersidan av postlådan.

En trä stag kan läggas för extra säkerhet och stöd, om du önskar.