DIY Bar bord för ett däck

DIY Bar bord för ett däck

En bar tabell kan ge en bekväm plats för dina gäster att koppla av och njuta av en cocktail eller ett glas vin. Medan de flesta husägare välja för inomhusbar tabeller, kan du infoga en bar bord in i dina däck område också. En utomhus bar bord erbjuder inte bara en samlingsplats för dina gäster; Det ger också dem att njuta av friluftslivet.

Storlek

Avgöra hur mycket ledigt utrymme du har på dina däck för en bar bord. Lämna gott om utrymme på alla sidor av bordet för gäster att flytta runt. Dessutom bestämma hur många gäster du planerar på underhållande på en gång. Du behöver nödvändigtvis inte tillhandahålla utrymme eller sittplatser för alla på samma gång, men du bör kunna ge tillräckligt med utrymme för flera gäster att koppla av. Din bar tabell bör också ge gott om utrymme för dig att blanda och servera drinkar medan du är underhållande gäster.

Hållbarhet

Avgöra vilken typ av påfrestningar som din bar bord kommer att placeras. Om dina däck har en vattentät beläggning, och ger skydd mot kyla och snö, kan du använda material som lämpar sig mer för att estetik än hållbarhet. Om dina däck har en beläggning, fokusera på material som tål elementen.

Förvaring

Tänk över dina lagringsbehov. Du kanske vill lagra barware, sprit och bordstabletter i din bar bord. Om så är fallet, designa din däck barbord med förvaringshyllor och skåp. Placera dörrarna där de kan enkelt nås, även när besökarna är samlade vid bordet.

Stil

Välj den stil och tema du vill ha dina däck bar tabell. Deck bar tabeller kan göras i en mängd olika stilar. Om du vill ha en elegant men ändå modern look, överväga som täcker din tabellram med cement backer styrelse och fästa granit eller keramiska plattor med tunn set murbruk. Om du vill ha en mer avslappnad bar bord, du kan välja en "tikibar" tema gjorda av bambu, hampa rep och halm mattor.

Portabilitet

Avgöra om du vilja din bar bord kan flyttas. Om du bor i ett kallare klimat, du kanske vill kunna flytta baren bord inomhus under vintern. Om portabilitet är ett problem, kommer att lätta material som bambu, tjäna dina behov bättre än lövträd eller granit. Du kan också designa din bar bord så att det lätt kan demonteras genom att ge tillgång till skruvarna som håller ramen på plats.