DIY Attic isolering Tips

I de flesta hem är vinden ett oanvänt utrymme som inte är ofta tänkt på. Det är inte uppvärmd eller kyls men kan tömma ditt hem energi. Många vindar är inte isolerade tillräckligt för att förhindra utkast, så att din värme och kyla dollar för att bokstavligen gå genom taket.

Energy Star uppskattar att de flesta villaägare kan spara 20% på sina elräkningar bara genom att isolera ordentligt. Lämplig isolering i din vind kan hjälpa kontrollera din energi dollar inte är slösas bort.

Mäta din nuvarande isolering

US Department of Energy säger att många äldre hus har mindre isolering än de som byggs idag. Enligt departementet energi, bör du ha minst 11 inches av glasfiber isolering. Ta en mäta tejp och mått på olika platser runt din vind. Du hittar sannolikt att behöva lägga till isolering att överallt.

Attic golv

Köpa-pappersklädd glasfiber isolering att lägga ner på golvet vinden. Du vill använda mellan R30 och R60 isolering. Du kan ta bort gammal isolering som är på plats eller bara rulla ihop den nya isoleringen över toppen. Se till att du täcker hela golvet och mellan reglarna.

Attic luckan

Placera isolering på åtkomstluckan. Du kan ha den hålls på plats med tejp, lim eller staples. Var noga med att klippa det till storlek så att när dörren är stängd isolering maskorna med den omgivande isoleringen av golvet. Gäller även gummilister på utsidan av vinden dörren. Detta kommer att förhindra luft förlust mellan dörren och ramen.

Attic kall Distribution luftkanaler

Dessa kanaler är oftast dåligt restes och har små luftspalter runt dem.. Använda bitar av isolering till grejer runt stolarna. Du kan också använda utbyggbart skumisolering på dessa punkter som kommer att ge visst skydd mot vattenskador samt. Från utsidan är det en bra idé att använda väderbeständig fogtätning.

VVS-rör

Om du har rör som löper genom din vind, se till att de är isolerade där de kommer genom golvet. Brukar bara lägga små bitar räcker eftersom du kommer att ha golvet täcks redan vid denna punkt.

Ta dessa några små steg och göra det själv kommer att spara mycket pengar under de kommande åren. Ta dig tid nu för att uppgradera isoleringen i din vind.