Dirtex & injekteringsbruk rengöring

Det finns många olika sorter av injekteringsbruk otaliga användningsområden. Två vanligaste är murbruk injekteringsbruk och latex injekteringsbruk. Varumärket Dirtex av rengöringsmedel erbjuder en mängd produkter, av vilka många är lämpliga för injekteringsbruk. Bestämma vilka Dirtex produkt som fungerar bäst med din injekteringsbruk hjälper dig att få din injekteringsbruk ren.

Förstå din injekteringsbruk

Det är viktigt att veta om din injekteringsbruk är gjord av en betong, bruk eller en plast harts som latex. Placera spetsen på tumnageln mot injekteringsbruk och trycker tillräckligt hårt för att göra en fördjupning. Om du var bra på att göra en fördjupning i injekteringsbruk, har du en plast injekteringsbruk som latex. Om du inte kunde trycka in injekteringsbruk, är injekteringsbruk gjord av en mortel blandning.

Vilken Dirtex renare att använda

Crete-Nu av Dirtex är en renare som tar bort oxidation, fett, smuts och andra mineral fläckar från objekt som murbruk-baserade injekteringsbruk. Använd inte detta renare om du har latex injekteringsbruk. Om din injekteringsbruk latex, använda TSP, TSP-PF eller drivs Dirtex rengöringsmedel. Dessa städare är bra för områden som förbjuder användningen av fosfater. Detta är bästa lösningen Dirtex erbjuder för latex täta.

Blanda kemikalier

Enligt Savogran.com, tillverkaren av Dirtex produkter, är det säkert att blanda tsk, TSP-PF och drivs Dirtex med hushålls blekmedel till stöd i avlägsnandet av mögel. Lägga till en kopp blekmedel och en kopp Dirtex in i en gallon vatten skapar en fin blandning för rengöring injekteringsbruk.

Reningsprocessen

Hittar du processen för rengöring av murbruk injekteringsbruk och latex injekteringsbruk mycket liknande. En liten nagelband borste eller andra små, nylon-borste borste gör de bästa applikator och skrubber. Placera Dirtex blandningen i en sprayflaska. Spraya ytan av injekteringsbruk med lösning och skrubba med borste tills fogarna ser ren. Skölj med rent vatten.