Dirt Devil Featherlite bälte förändring instruktioner

Dammsugare är gjorda för att suga upp smuts från matta och golv. Dirt Devil Featherlite vakuum använder ett bälte för att snurra brushroll vid basen av dammsuga, som hjälper till att plocka upp hår och andra små föremål. Med tiden kan detta bälte stretch eller bryta. Om detta händer, kommer brushroll inte att kunna vända med vakuum, som inte kan få ytan så rena som möjligt. För att åtgärda problemet, måste du ersätta bältet.

Instruktioner

•Lossa vakuum. Slå över att få tillgång till den nedre sidan av basen och inspektera brushroll. Ta bort de två skruvarna i mitten av basen precis ovanför brushroll med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Ta bort skruven på vänster sida av hjulet. Tryck på flikarna precis ovanför brushroll på utsidan av foten med tummarna. Lyft av vakten.

•Dra brushroll av vakuum och av bältet. Ta bort bältet från motoraxeln med händerna. Installera den ersätter bältet på motoraxeln med händerna, looping runt slutet som det ursprungliga bältet var placerad.

•Placera brushroll i bältet. Placera bältet i spåret på vänster sida av brushroll. Luta brushroll in dammsuga. Luta den bälte sidan i. Tryck på höger sida.

•REINSTALL munstycket guard genom att trycka tills flikarna låsa på plats. Installera om skruvarna med skruvmejseln. Vrid på brushroller för hand ett par gånger innan du börjar dammsuga igen.