Digital termostat fungerar inte

Digitala termostater representerar kontaktpunkten mellan invånare och hem värme och kylsystem. Termostater, digital eller inte, är helt enkelt temperaturen växlar. En digital termostat behandlar två temperaturer, den inställda temperaturen och rumstemperaturen. Många husägare misstänker deras termostat är bruten när det är faktiskt ett problem med uppvärmning eller kylning systemet, eller inte en trasig termostat men ett mindre problem med den.

Instruktioner

•Kontrollera strömförsörjningen för termostaten. Göra vissa kretsbrytaren inte snubblade, och att strömbrytaren på apparaten, vanligen belägna nära materialhanteringsenhet luft inte är avstängd.

•Se visst rätt batterier installeras i termostaten och är i funktionsdugligt skick. Många digitala termostater har AA eller AAA-batterier att driva bakgrundsbelysningen display. Om ditt system kräver litiumbatterier, göra vissa alkaliska batterier inte har installerats.

•Vrid av makt och öppna termostaten locket med en liten skruvmejsel. Damm interiören med en liten pensel. Ta del av alla förslag till kommande bakom termostaten. Om så är fallet kan du lägga till en liten bit av isolering.

•Kontrollera anslutningarna inne termostaten, att se till att kablarna inte ser sliten och är ordentligt anslutna. Dra åt anslutningarna och ersätta omslaget.

•Kontrollera knappsatsen om knapparna inte är svarar. Om detta är problemet, är knappsatsen antagligen låst. I det här fallet allt du behöver göra är att trycka på MODE och upp och ner samtidigt för att låsa upp den.