Det korrekta sättet att sätta ark på en säng

Att göra en säng kanske inte är fruktansvärt spännande, men kryper in i en prydligt gjorde säng på natten verkar vara ett trevligt sätt att koppla av från den dagen du har bara upplevt. Med det korrekta förfarandet för att sätta lakan på sängen gör detta en snabbuppgift och hjälp form en vana så att du har den snygg och bekväm platsen att lägga huvudet varje kväll.

Band den

Detta kan ta lite tid att vänja sig, men för att göra din säng ordentligt, måste du tömma det varje gång. Ja, du kan lämna på en madrass täcka eller andra skyddande poster, men täcker alla behöver komma ut.Om din blad som har försett ark (typ med resår som sträcker sig för att hålla bladet på hörnen) kan då du lämna den på och helt enkelt se till att det är säkert och jämna ut den med händerna.

Sjukhuset hörn

Metoden sjukhus hörn är det bästa sättet att korrekt tillämpa bladet madrass. För att åstadkomma detta, låg platt ark ut på sängen och centrera den på madrassen. Bladet ska hänga över sidor och ändar av madrassen i lika stora mängder.Vik i avsnittet hängande över huvudet på madrassen under tätt och sedan göra samma sak med avsnittet hängande över foten av sängen. Nu har du löst blad hängande på båda sidor av madrassen. Hugg i sidan lappar börjar på huvudet av madrassen och arbeta dig ner till foten, att se till att allt det göms tätt, med handen för att jämna den övre ytan av madrassen. Upprepa på andra sidan. Följaktligen bör du se de trånga hörn.

Försättsblad

Ditt försättsblad är den som kommer att täcka dig när du ligger i sängen. Förfarandet för att sätta detta blad på är samma som bladet madrass, bara du måste lämna huvudet exponeras så att du kan få.Utspridda i bladet på sängen och centrera den på samma sätt som du gjorde i "sjukhuset hörn". Vika huvudändan av bladet ner tills det blottor ungefär en fot av bladet madrass och släta ut det täcker ytan. Hugg i foten slutet av bladet som du gjorde ovan och sedan tätt och slätt tuck i sidan medan du använder din hand för att hålla ytan slät.Du kan sedan använda filtar eller täcken som du väljer. Vanligen tjockare täcken är draperad över och jämnas ut med löst hängande ändar, men tunnare filtar kan läggas på i sjukhuset hörnen mode också.