Det genomsnittliga priset för en Casa Blanca Lilja

Casa Blanca liljor är en distinkt blomma--stora, vita och väldoftande. En favorit blomma både i trädgården och klippte blombuketter, Casa Blanca är nästan fyra fot hög med enskilda blommor sex till 10 inches i diameter. Plantera dem för att njuta av i juli och augusti, plocka upp en bukett på din florist eller beställa dem i mängd för en stor händelse. Som de flesta blommande lökar, kan liljor köpas i olika priser, både färska och i kula form.

Lökar

De mest populära i gruppen orientaliska liljor, Casa Blanca lökar i genomsnitt ca $6 varje. Vissa plantskolor och postorder leverantörer får ta ut två gånger som. Nyckeln till att få ett bra pris är att köpa i bulk, minst tre till sex lökar. Den resulterande 25 till 30 procent rabatten, tillgängliga från många Internet leverantörer, sänker priset per lampa till ett utbud av $2 till $5. För stora beställningar av 50 till 100 lökar är priset ännu lägre. Det är värt att betala mer för större lökar; 20 cm eller större är en bra storlek. Glöm inte att lägga till kostnaden för frakt och hantering.

Färska liljor

Casa Blanca liljor som såldes som snittblommor har fem till åtta blommar och kostar $8-$10 per stam. Om du skickar liljor till någon, lägga till leveranskostnader.

Speciella tillfällen

Casa Blanca liljor är ett naturligt val för bröllop och speciella evenemang. Om du beställer 40 till 80 stjälkar, kommer priset att $3,50 till $4,75 per stam. Det är möjligt att köpa stora kvantiteter av liljor via Internet, och partihandel florister erbjuder också bra priser. Hantera en grossist florist är möjligt om du har en federal tax ID-nummer och affärssyfte för blommor.