Det bästa sättet att reparera en uteplats duk förtält

Segelduk uteplats markiser är bra för att ge ett skuggat område utomhus. De är gjorda med en slitstark markis speciellt konstruerade för att tåla sol och regn i år. Som tuffa som de är, men det kan komma en tid när de behöver reparationer. Du kan enkelt utföra dessa reparationer själv och fastställande lite problem nu kan förhindra har en stort problem senare.

Förtält Canvas

I stället för att ta bort hela duken förtältet för att göra reparationer, är det bästa sättet att reparera den att reparera den på plats. De vanligaste en segelduk uteplats förtält som behöver repareras är små revor och tårar i kroppen av förtältet och där ramen har slitits hål i hörnen på förtältet. Kontakta en markis fabricator för att köpa en gård av tyg i samma mönster som din markis. De flesta förtält fabrikanter använder samma tyg leverantörer, så någon av dem ska kunna matcha din markis. Om din markis mönster har upphört eller om tyget inte är tillgänglig, bara plocka några komplementfärg tyg.

Reparation

För revor i kroppen av canvas förtältet, skär en bit av ersättning tyg som är 4 inches bredare och 4 inches längre än rip. Detta kommer att ge dig en 2-tums förstärkt reparation på alla sidor av rip. Med kontakt cement, måla en sida av reparation patch och sedan måla motsvarande areal på undersidan av förtältet, 2 inches längre än alla sidor av rip. Låt kontakta cement torr enligt tillverkarens anvisningar, tryck sedan lagningslapp längst ned i förtältet. För att uppnå ett bra band, är det bra att ha en annan person att trycka ner från toppen av förtältet samtidigt. Alternativt finns det specialitet reparation band för markis (se resurser). För mycket små revor och hål i duken, kan du helt enkelt använda en sandskädda av tydliga silikon täta med fingret på området.

För hörn revor, kan du behöva lossa varje hörn för att få tillgång på undersidan av canvas förtältet. De flesta segelduk uteplats markiser är spetsad på med förtält linje. Snöra förtältet tillräckligt långt att du kan lyfta upp hörnet. Följ samma procedur som för revor i tyget kroppen, skära din reparation tyg tillräckligt länge och tillräckligt bred för att sträcka sig utanför undersökningsperioden. Limma den på plats från undersidan, trycka den väl. Snöra inte förtält hörnet baksidan på tills limmet har satt upp helt. Ibland är hörnen så dåligt rippade att en patch kan fixa dem. I så fall, är det bästa du kan göra att helt enkelt skruva tyget till ramen, i hörnen, med små själv borrande skruvar. Skruva från utsidan av tyget. Detta kommer att hålla tyget säkert på plats och förhindra ytterligare skador.